Info over ticketreserveringen

Hoe tickets betalen?

 

De tickets moeten na reservering binnen tien werkdagen betaald worden:

  • contant, met bancontact, met cultuurcheques (Sodexo, Edenred of Sabam) of met waardebons aan de balie.
  • via overschrijving op rekeningnummer van cultuurcentrum ’t Schaliken, Grote Markt 35 in 2200 Herentals: BE93 7785 9945 1567 (BIC: GKCCBEBB). Je krijgt van ons de in te vullen mededeling.
    Nadat het geld op onze rekening staat, krijg je automatisch jouw tickets in jouw mailbox. Je betaalt geen 2 euro administratiekosten meer, tenzij je de tickets door ons laat afdrukken en laat versturen met de post.

Tickets kopen op de dag van een voorstelling

Eén uur voor aanvang van de voorstelling is de balie in de foyer van ’t Schaliken open. Er worden dan uitsluitend tickets voor die voorstelling verkocht. Je kan dan geen tickets voor andere voorstellingen reserveren. Gereserveerde tickets moet je uiterlijk 10 minuten voor de voorstelling afhalen.

Reserveren minder dan tien dagen voor de voorstelling

De tickets liggen voor jou klaar aan de balie. Uiterlijk 10 minuten voor de voorstelling moeten ze worden afgehaald. Je kan ze contant of met bancontact aan de balie betalen. Als je de kaarten niet tijdig afhaalt, worden ze doorverkocht.

Onbetaalde reserveringen

Onbetaalde reserveringen vervallen automatisch na tien dagen.

Betaalde tickets

Cc 't Schaliken neemt geen betaalde tickets terug, tenzij de voorstelling wordt afgelast. Als je tickets op overschot hebt, kan je dit melden op onze Facebookpagina.

Administratiekosten

De administratiekosten per reservering bedragen 2 euro. Als je jouw tickets aan de balie van ’t Schaliken afhaalt, dan betaal je geen administratiekosten.

Ticket verloren of vergeten

Wij drukken gratis een kopie van jouw ticket af.

Opstelling zaal

Bij voorstellingen in de schouwburg werken we in tribuneopstelling volgens de richtlijnen van de hogere overheid, die steeds tot stand komen in nauw overleg met de virologen. Cultuurcentrum 't Schaliken is in bezit van een CIRM wat maakt dat we toestemming hebben om voor een behoorlijke bezetting te spelen. De CIRM toont aan dat we beantwoorden aan de strengste vereisten m.b.t. ventilatie. Daartoe werd extra geïnvesteerd in een ventilatie op CO2 meting. Daarnaast zal er een permanente meting en monitoring plaatsvinden van het CO2 gehalte in de zaal. Medewerkers van het cultuurcentrum zullen je op de avond van de voorstelling begeleiden naar je plaats.

Bij voorstellingen op locatie voorzien we voldoende afstand tussen de bubbels volgens de richtlijnen van de hogere overheid.

Coronamaatregelen: capaciteit en reserveren

Omwille van de huidige regels rond social distancing, verkopen we in het begin een beperkt aantal tickets. We zorgen ervoor dat je telkens met je eigen bubbel plaats kan nemen, op veilige afstand van de mensen naast, voor en achter jou. Daarom zijn er minder tickets beschikbaar dan andere jaren. 

Het ticketsysteem vult de zaal per bestelling/bubbel. Hou hier dus rekening mee wanneer je je tickets bestelt. 

Ook in verband met de mondmaskerplicht en afstandsregels volgen we de richtlijnen van het overlegcomité

Enkele dagen voor aanvang van een voorstelling bezorgen we jou een servicemail met praktische afspraken en de meest recente voorzorgsmaatregelen.