Info over ticketreserveringen

Hoe tickets betalen?

De tickets moeten na reservering binnen tien werkdagen betaald worden:

  • contant, met bancontact, met cultuurcheques (Sodexo, Edenred of Sabam) of met waardebons aan de balie.
  • via overschrijving op rekeningnummer van cultuurcentrum ’t Schaliken, Grote Markt 35 in 2200 Herentals: BE93 7785 9945 1567 (BIC: GKCCBEBB). Je krijgt van ons de in te vullen mededeling.
    Nadat het geld op onze rekening staat, krijg je automatisch jouw tickets in jouw mailbox. Je betaalt geen 2 euro administratiekosten meer, tenzij je de tickets door ons laat afdrukken en laat versturen met de post.

Tickets kopen op de dag van een voorstelling

Eén uur voor aanvang van de voorstelling is de balie in de foyer van ’t Schaliken open. Er worden dan uitsluitend tickets voor die voorstelling verkocht. Je kan dan geen tickets voor andere voorstellingen reserveren. Gereserveerde tickets moet je uiterlijk 10 minuten voor de voorstelling afhalen.

Reserveren minder dan tien dagen voor de voorstelling

De tickets liggen voor jou klaar aan de balie. Uiterlijk 10 minuten voor de voorstelling moeten ze worden afgehaald. Je kan ze contant of met bancontact aan de balie betalen. Als je de kaarten niet tijdig afhaalt, worden ze doorverkocht.

Onbetaalde reserveringen

Onbetaalde reserveringen vervallen automatisch na tien dagen.

Betaalde tickets

Cc 't Schaliken neemt geen betaalde tickets terug, tenzij de voorstelling wordt afgelast. Als je tickets op overschot hebt, kan je dit melden op onze Facebookpagina.

Administratiekosten

De administratiekosten per reservering bedragen 2 euro. Als je jouw tickets aan de balie van ’t Schaliken afhaalt, dan betaal je geen administratiekosten.

Ticket verloren of vergeten

Wij drukken gratis een kopie van jouw ticket af.

Laatkomers

Als de voorstelling is begonnen, kunnen we niemand meer in de zaal toelaten. Wel kan je jouw plaats nog innemen tijdens de eventuele pauze. In geen geval is terugbetaling van tickets mogelijk als je te laat komt.

Rookverbod

In geen enkele locatie van het cultuurcentrum mag u roken.

Foto/video

Het is niet toegestaan in de zaal beeld- of geluidopnames te maken.

Vestiaire

Om veiligheidsredenen mogen jassen niet worden meegenomen in de schouwburg. Het cultuurcentrum heeft een gratis bewaakte vestiaire. De vestiaire sluit een half uur na de voorstelling.

Rolstoelgebruikers

Het cultuurcentrum is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bent u rolstoelgebruiker, breng ons bij uw reservering op de hoogte, zodat wij er rekening mee kunnen houden bij het toekennen van uw plaats.

Mobiele telefoons

Om technische en andere storingen te voorkomen, vragen wij je met aandrang mobiele telefoons uit te schakelen in de zaal.

Eten en drinken 

Je kan voor en na de voorstelling iets drinken in de foyer. Eten en drinken in de zaal is niet toegestaan.