Laika en Zefiro Torna Laika en Zefiro Torna

Laika en Zefiro Torna

Balsam

Balsam is een zinnenprikkelend laboratorium. Een alchemistisch concert waarin muziek versmelt met ongewone geuren, smaken en sensaties, waarin klanken transformeren tot beelden.

Lees meer
April Verch April Verch

April Verch & Cody Walters

Toernee Mondial on Stage

Fiddler, zangeres, songschrijver en stepdanseres April Verch heeft nooit stilgestaan. Als een van de meest gewaardeerde vioolspelers van haar generatie is Verch ondergedompeld in de Ottawa Valley muziek.

Lees meer
Hidrae Hidrae

Hidrae

Boke Hertals

Hidrae brengt stomende folkmuziek met krachtige melodieën, prachtige klankkleuren en pure arrangementen. De vijfkoppige band staat enerzijds voor een flinke stoot adrenaline en anderzijds voor een portie gelukzalige serotonine.

Lees meer
(c) Marc A Deckers (c) Marc A Deckers

L’ Alba

À principiu

Zes zangers/muzikanten die het authentieke Corsica alle eer aandoen: dat is de toverformule van L’Alba. Met respect voor de muzikale tradities van hun eiland, verbluffen ze met eigen hedendaagse composities.

Lees meer
Tom Teuns Tom Teuns

Tom Teuns en David Bovée GEANNULEERD

Canal Albert: bootconcert

Dit concert wordt geannuleerd. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Lees meer
Philippe Thuriot Philippe Thuriot

Philippe Thuriot

Bach in Time (aperitiefconcert)

Accordeonist Philippe Thuriot is een van Belgiës allergrootste artiesten. Hij is een muzikale duizendpoot, die in vele stijlen uitblinkt. Het kleurenpalet dat hij bereikt, grenst aan het onwaarschijnlijke.

Lees meer
(c) Etienne Vercauteren (c) Etienne Vercauteren

Inge Minten

Fado

Fado is niet gewoon Portugese muziek, maar een identiteit doordrongen van Saudade, heimwee, verlies, gemis, afstand, liefde … Inge Minten en haar Heistse muzikanten nemen je mee in hun wereld van fado.

Lees meer

Filters