TroisseurTroisseur

Troisseur

Trah Njim 2020

Troissoeur speelde twintig jaar geleden wereldwijd op grote internationale festivals en tekende bij EMI voor hun cd-producties. De groep bestond uit de drie broers Vanvinckenroye (Rein, Edwin en Joris) en Pieter Thys.

Lees meer
Huun Huur TuHuun Huur Tu

Huun Huur Tu

Huun Huur Tu uit de Russische republiek Tuva geniet een wereldwijde reputatie voor hun opmerkelijke keelzang of boventoonzang: een nabootsing van de geluiden van de natuur, zoals de wind in de hoge bergen of het water van de snelstromende rivieren

Lees meer
GospelconcertGospelconcert

Stichting Sociaal cultureel Eglise de Joshua Messiah

Gospelconcert (Te Gast)

Lees meer
KleinKunstKollektief KleinKunstKollektief

KleinKunstKollektief

Reveil

Op verschillende begraafplaatsen in Vlaanderen brengen kunstenaars een melancholisch eerbetoon.

Lees meer
Myrddin en ImreMyrddin en Imre

Myrddin en Imre

Boke Hertals

Met zijn laatste album Rosa de Papel bewijst gitarist Myrddin De Cauter dat grote flamencovirtuozen niet uit Spanje hoeven te komen. Tijdens dit concert staat Myrddin samen met zijn dochter en celliste Imre op het podium.

Lees meer
BollyliciousBollylicious

Bollylicious

Bombay Express

Bollylicious brengt een opzwepende Indische dansvoorstelling met veel humor, meeslepende muziek, kleurrijke kostuums en een goede dosis glitter and glamour.

Lees meer
Didier Laloy, Quentin Dujardin en Adrien Tyberghien Didier Laloy, Quentin Dujardin en Adrien Tyberghien

Didier Laloy, Quentin Dujardin en Adrien Tyberghien

Water & Fire: Concert in het donker

Vorig jaar stond Didier Laloy op het podium van Boke Hertals. Mocht je het prachtige concert gemist hebben, dan is dit jouw kans om deze geweldige muzikant weer aan het werk te horen.

Lees meer
Laika en Zefiro TornaLaika en Zefiro Torna

Laika en Zefiro Torna

Balsam

Balsam is een zinnenprikkelend laboratorium. Een alchemistisch concert waarin muziek versmelt met ongewone geuren, smaken en sensaties, waarin klanken transformeren tot beelden.

Lees meer
April VerchApril Verch

April Verch & Cody Walters

Toernee Mondial on Stage

Fiddler, zangeres, songschrijver en stepdanseres April Verch heeft nooit stilgestaan. Als een van de meest gewaardeerde vioolspelers van haar generatie is Verch ondergedompeld in de Ottawa Valley muziek.

Lees meer
HidraeHidrae

Hidrae

Boke Hertals

Hidrae brengt stomende folkmuziek met krachtige melodieën, prachtige klankkleuren en pure arrangementen. De vijfkoppige band staat enerzijds voor een flinke stoot adrenaline en anderzijds voor een portie gelukzalige serotonine.

Lees meer

Filters