Promising Young Woman Promising Young Woman

Promising Young Woman

Avondfilm

Promising Young Woman is een wraakfilm met zwarte humor en een diepere gelaagdheid. De film won een Oscar voor beste originele scenario. 

Lees meer
Nomadland Nomadland

Nomadland

Avondfilm

Nomadland is een prachtige roadmovie over een land in recessie. Voor haar indrukwekkende hoofdrol won Frances McDormand een Oscar. Verder won de film de Oscars voor beste film en regie.

 

Lees meer
Slalom Slalom

Slalom

Avondfilm

Slalom is een eerlijk maar confronterend drama over misbruik in de sportwereld. 

Lees meer
Paw Patrol Paw Patrol

PAW Patrol: de film

Familiefilm

De leukste hondenbrigade is nu ook te zien op het grote scherm. Samen met een nieuw vriendje strijden ze om de inwoners van Avonturenstad te redden. Wij vertonen de Vlaamse versie.

Lees meer
The Father The Father

The Father

Namiddagfilm

Drama over een dementerende vader die zijn grip op de werkelijkheid aan het verliezen is en alle hulp weigert. Anthony Hopkins won de Oscar voor Beste Acteur met zijn vertolking als de vader.

Lees meer
Drunk Drunk

Drunk

Avondfilm

Drunk is een Deense tragikomedie van regisseur Thomas Vinterberg die er een Oscar voor beste internationale film mee won. Mads Mikkelsen speelt Martin, een uitgebluste leraar.

Lees meer
Lady en de Vagebond Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond

Familiefilm

Lady en de vagebond is een Amerikaanse animatiefilm uit 1955, geproduceerd door Walt Disney.  Wij spelen de Nederlands gesproken versie.

Lees meer
Un monde Un monde

Un monde

Avondfilm

Un monde is een Belgisch drama van regisseuse Laura Wandel over pestgedrag op school. De film werd unaniem verkozen om België te vertegenwoordigen in de categorie Beste Internationale Film op de Oscaruitreiking.

Lees meer

Filters