(c) Helge_Strauss(c) Helge_Strauss

Karolina Strassmayer & Drori Mondlak - KLARO!

Jazz@RElaX: Courage

De Oostenrijkse Karolina Strassmayer en de Amerikaan Drori Mondlak startten hun creatieve en liefdesavontuur in 2001 in New York. Sindsdien namen ze samen acht platen op met Courage als nieuwste worp.

Lees meer
(c) Eric_Malfait(c) Eric_Malfait

Haven

Jazz@RElaX

 

Haven is een gloednieuw jazzkwartet dat interpretaties brengt van traditionals, tijdloze liedjes afkomstig uit diverse landen, religies en culturen.

Lees meer
(c)_Maël_G._Lagadec(c)_Maël_G._Lagadec

Julien Tassin Trio

Jazz@RElaX: Sweet Tension

Julien Tassin maakt jazz die tegelijk eerlijk, transparant en grenzeloos is. Zijn gitaartoon is zacht en lyrisch, maar af en toe tegelijk ook wild. Hij beperkt zich niet tot pure jazz, maar verkent ook genres als blues en rock.

Lees meer
Didier Laloy, Quentin Dujardin en Adrien Tyberghien Didier Laloy, Quentin Dujardin en Adrien Tyberghien

Didier Laloy, Quentin Dujardin en Adrien Tyberghien

Water & Fire: Concert in het donker

Vorig jaar stond Didier Laloy op het podium van Boke Hertals. Mocht je het prachtige concert gemist hebben, dan is dit jouw kans om deze geweldige muzikant weer aan het werk te horen.

Lees meer
Open de deur Open de deur

Hertmans & Hertmans & band

Open de deur

Stefan Hertmans is niet alleen de schrijver van bekroond proza; door de jaren heen pende hij ook heel wat gedichten neer. Die poëzie brengt Stefan nu op het podium, op een zacht tapijt van jazzmuziek, waarvoor zijn broer Peter zorgt.

Lees meer
Alexandre Cavaliere QuintetAlexandre Cavaliere Quintet

Alexandre Cavaliere Quintet

Jazz@RElaX: Manouche Moderne (Djangofolllies)

Als bandleider van zijn eigen Alexandre Cavaliere Quintet combineert hij gipsy jazz met bebop en moderne jazzelementen. En dat met een touch Dorade Schmitt en Biréli Lagrène.

Lees meer
Bram Weijters en Carlo Nardozza Bram Weijters en Carlo Nardozza

Bram Weijters en Carlo Nardozza

Boke Hertals

Bram Weijters en Carlo Nardozza spelen muziek die zich op het snijvlak van klassiek en jazz bevindt. Gewapend met piano en trompet focussen de twee muzikanten op subtiel samenspel, een warme samenklank en sfeervolle improvisaties.

Lees meer
(c) Lut_Van_Gaver(c) Lut_Van_Gaver

Jan Muës Quartet

Jazz@RElaX: A Tribute to Chet Baker

Het Jan Muës Quartet brengt de belangrijkste nummers uit de imposante loopbaan van de legendarische jazztrompettist en -vocalist Chet Baker. Deze jazzstandards worden in dezelfde lyrische stijl gebracht als de grootmeester zelf het destijds deed.

Lees meer
SandrineSandrine

VRT Bigband met Sofie, Sandrine en Stef Caers

100 jaar Ella

In 2017 zou Ella Fitzgerald honderd jaar geworden zijn. Naar aanleiding van dit jubileum zet de VRT Bigband een tournee op met Sofie Verbruggen, Sandrine Van Handenhoven en Stef Caers.

Lees meer
(c) Thomas_Geuens(c) Thomas_Geuens

Grand Picture Palace

Jazz@REX

Maar liefst negen topmuzikanten zoeken een plaatsje en maken een heel intiem muzikaal contact. Anneleen Boehme is de bassiste van het Labtrio en was al te horen aan de zijde van heel wat buitenlandse jazzkleppers.

Lees meer

Filters