Open de deur Open de deur

Hertmans & Hertmans & band

Open de deur - GEANNULEERD

Stefan Hertmans is niet alleen de schrijver van bekroond proza; door de jaren heen pende hij ook heel wat gedichten neer. Die poëzie brengt Stefan nu op het podium, op een zacht tapijt van jazzmuziek, waarvoor zijn broer Peter zorgt.

Lees meer
Alexandre Cavaliere Quintet Alexandre Cavaliere Quintet

Alexandre Cavaliere Quintet

Jazz@RElaX: Manouche Moderne (Djangofolllies)

Als bandleider van zijn eigen Alexandre Cavaliere Quintet combineert hij gipsy jazz met bebop en moderne jazzelementen. En dat met een touch Dorade Schmitt en Biréli Lagrène.

Lees meer
Bram Weijters en Carlo Nardozza Bram Weijters en Carlo Nardozza

Bram Weijters en Carlo Nardozza

Boke Hertals

Bram Weijters en Carlo Nardozza spelen muziek die zich op het snijvlak van klassiek en jazz bevindt. Gewapend met piano en trompet focussen de twee muzikanten op subtiel samenspel, een warme samenklank en sfeervolle improvisaties.

Lees meer
(c) Lut_Van_Gaver (c) Lut_Van_Gaver

Jan Muës Quartet

Jazz@RElaX: A Tribute to Chet Baker

Het Jan Muës Quartet brengt de belangrijkste nummers uit de imposante loopbaan van de legendarische jazztrompettist en -vocalist Chet Baker. Deze jazzstandards worden in dezelfde lyrische stijl gebracht als de grootmeester zelf het destijds deed.

Lees meer
Sandrine Sandrine

VRT Bigband met Sofie, Sandrine en Stef Caers

100 jaar Ella

In 2017 zou Ella Fitzgerald honderd jaar geworden zijn. Naar aanleiding van dit jubileum zet de VRT Bigband een tournee op met Sofie Verbruggen, Sandrine Van Handenhoven en Stef Caers.

Lees meer
(c) Thomas_Geuens (c) Thomas_Geuens

Grand Picture Palace

Jazz@REX

Maar liefst negen topmuzikanten zoeken een plaatsje en maken een heel intiem muzikaal contact. Anneleen Boehme is de bassiste van het Labtrio en was al te horen aan de zijde van heel wat buitenlandse jazzkleppers.

Lees meer
(c) Francois_Snijders (c) Francois_Snijders

Yvonne Walter & Friends

Jazz@RElaX: Marriage in Modern Jazz Revival

Jazzzangeres Yvonne Walter trad in de roemruchte eerste jaren van Jazz Onder Den Toren geregeld op in het zaaltje op de Molse Markt. Tijd om haar nog eens uit de nodigen, ditmaal in de jazzclub RElaX.

Lees meer

Filters