Technische info

Schouwburg

Podium

De schouwburg van cc 't Schaliken heeft 351 vaste zitplaatsen. Er is een ruime foyer waar voor en na de voorstellingen iets kan gedronken worden.

Het podium is 10 meter lang op 10 meter breed. De hoogte is 6 meter. Meer info in de technische fiche van de schouwburg.

De laad- en loszone ligt aan de glazen wand in de Zandstraat. Via een lift kunnen zware podiumstukken naar het podium getransporteerd worden.

 

Bereikbaarheid voor artiesten en technici

Glazen Wand Zandstraat

Route Augstijnenlaan - Hofkwartier - Grote Markt

Op het kruispunt op de Grote Markt sla je rechtsaf. De schouwburg is het tweede gebouw aan de rechterkant. Je kunt stationeren voor de glazen wand. Er is een lift waarmee je naar het podium kunt.

Aangepaste bereikbaarheid

Elke vrijdag tussen 7 en 14 uur vindt er een markt plaats op de Grote Markt. Hier vind je de aangepaste route. Contacteer onze technici als je tijdens deze uren wilt laden en lossen!

Ook vindt elke zondag tussen 7 en 14 uur een markt plaats op de Augustijnenlaan.
Dan neemt je best de route Bovenrij - Grote Markt. Je rijdt tot voorbij de Lakenhal en dan sla je linksaf op het kruispunt op de Grote Markt.

Van begin april tot eind september is elke vrijdag van 8.30 uur tot 14 uur en elke zaterdag van 11 tot 18 uur de Zandstraat verkeersvrij.

Parkeren en laad- en loszone

Parkeerplaatsen en het adres van de laad- en loszone vind je op dit plan.

Telefoonnummer technici

Je kunt de technicus met dienst steeds bereiken op het telefoonnummer 014-28 51 36.