Nikos Karanikolas Nikos Karanikolas

Winterwarm

Festival

Het WinterWarm-festival van cultuurhuis de Warande trekt voor de vijfde editie opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Dit jaar ondersteunt cc ’t Schaliken dit sfeerrijke festival.

Lees meer
Jan Jaap van der Wal Jan Jaap van der Wal

Jan Jaap van der Wal

III-ième - NIEUWE DATUM

In de nieuwe voorstelling III-ième ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op.

Lees meer
Amai Amai

Pieter Verelst

Amai

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet.

Lees meer
Knechten van de koers Knechten van de koers

Christophe Vandegoor, Jelle Cleymans, Joost Van Hyfte

Knechten van de koers - NIEUWE DATUM

In Knechten van de koers bekijken drie mannen het wielrennen door hun eigen bril.

Lees meer
Sono io Sono io

Circus Ronaldo

Sono io

Vader en zoon stappen samen het podium op. Twee clowns op zoek naar hun gelijkenis, op zoek naar ieders eigenheid. Wat scheidt hen en wat verbindt hen?

Lees meer
Be Flat Be Flat
-
-

Be-Flat

Follow Me

Follow Me is een acrobatische voorstelling die zich aanpast aan de locatie. Ook in Herentals gebruiken twee urban acrobats de publieke ruimte.

Lees meer
Bekend & Bescheiden Bekend & Bescheiden

Xander De Rycke

Bekend & Bescheiden

Het publiek heeft er even moeten op wachten, maar Xander De Rycke is terug met een stand-upshow. In zijn meest persoonlijke voorstelling tot nog toe vat hij samen wat iedereen gemist heeft de afgelopen jaren.

Lees meer
Oogst Oogst

Kommil Foo

Oogst

Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakterstemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. Sinds dertig jaar maken en spelen ze onafgebroken muziektheater van het hoogste niveau.

Lees meer

Filters