Rita Rita

Tuning People en BRONKS

Rita

Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijkse sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten.

Lees meer
Nikos Karanikolas Nikos Karanikolas

Winterwarm

Festival

Het WinterWarm-festival van cultuurhuis de Warande trekt voor de vijfde editie opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Dit jaar ondersteunt cc ’t Schaliken dit sfeerrijke festival.

Lees meer
Concert magiq Concert magiq

Esmé Bos en Bart Voet

Concert magiq - GEANNULEERD

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet gaan in Concert magiq op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters zeer intuïtief en soms heel hartstochtelijk en magisch kunnen beleven.

Lees meer
Paw Patrol Paw Patrol

PAW Patrol: de film

Familiefilm

De leukste hondenbrigade is nu ook te zien op het grote scherm. Samen met een nieuw vriendje strijden ze om de inwoners van Avonturenstad te redden. Wij vertonen de Vlaamse versie.

Lees meer
Vuur/toren Vuur/toren

Laika en hetpaleis

Vuur/toren

Vuur/toren gaat over drie mensen die aan hun lot worden overgelaten en voor de rest van de wereld niet meer bestaan.

Lees meer
Sono io Sono io

Circus Ronaldo

Sono io

Vader en zoon stappen samen het podium op. Twee clowns op zoek naar hun gelijkenis, op zoek naar ieders eigenheid. Wat scheidt hen en wat verbindt hen?

Lees meer
Lady en de Vagebond Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond

Familiefilm

Lady en de vagebond is een Amerikaanse animatiefilm uit 1955, geproduceerd door Walt Disney.  Wij spelen de Nederlands gesproken versie.

Lees meer
Be Flat Be Flat
-
-

Be-Flat

Follow Me

Follow Me is een acrobatische voorstelling die zich aanpast aan de locatie. Ook in Herentals gebruiken twee urban acrobats de publieke ruimte.

Lees meer

Filters