Open de deur Open de deur

Hertmans & Hertmans & band

Open de deur - GEANNULEERD

Stefan Hertmans is niet alleen de schrijver van bekroond proza; door de jaren heen pende hij ook heel wat gedichten neer. Die poëzie brengt Stefan nu op het podium, op een zacht tapijt van jazzmuziek, waarvoor zijn broer Peter zorgt.

Lees meer
Bram Weijters en Carlo Nardozza Bram Weijters en Carlo Nardozza

Bram Weijters en Carlo Nardozza

Boke Hertals

Bram Weijters en Carlo Nardozza spelen muziek die zich op het snijvlak van klassiek en jazz bevindt. Gewapend met piano en trompet focussen de twee muzikanten op subtiel samenspel, een warme samenklank en sfeervolle improvisaties.

Lees meer
Nikos Karanikolas Nikos Karanikolas

Winterwarm

Festival

Het WinterWarm-festival van cultuurhuis de Warande trekt voor de vijfde editie opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Dit jaar ondersteunt cc ’t Schaliken dit sfeerrijke festival.

Lees meer
Willem 80 (te gast) Willem 80 (te gast)

Willem Vermandere en trawanten

Willem 80 (te gast) - VERPLAATST

Willem Vermandere wordt tachtig jaar. Willem Vermandere is die troubadour uit Steenkerke die liedjes bouwt uit mortel van melancholie, heimwee en verlangen, soms doorspekt met maatschappijkritiek.

Lees meer
Hidrae Hidrae

Hidrae

Boke Hertals

Hidrae brengt stomende folkmuziek met krachtige melodieën, prachtige klankkleuren en pure arrangementen. De vijfkoppige band staat enerzijds voor een flinke stoot adrenaline en anderzijds voor een portie gelukzalige serotonine.

Lees meer
Sandrine Sandrine

VRT Bigband met Sofie, Sandrine en Stef Caers

100 jaar Ella

In 2017 zou Ella Fitzgerald honderd jaar geworden zijn. Naar aanleiding van dit jubileum zet de VRT Bigband een tournee op met Sofie Verbruggen, Sandrine Van Handenhoven en Stef Caers.

Lees meer
(c) Allessandra Ruyten (c) Allessandra Ruyten

In Concert - VERPLAATST

The Antler King (voorprogramma The Yummy Mouths)

The Antler King is de indiepopband rond zangeres Esther Lybeert en gitarist Maarten Flamand. Al tien jaar werken ze gestaag aan een pad van catchy indiepop met prachtige vocale harmonieën en kruimels psychedelica. 

Lees meer
Knechten van de koers Knechten van de koers

Christophe Vandegoor, Jelle Cleymans, Joost Van Hyfte

Knechten van de koers - NIEUWE DATUM

In Knechten van de koers bekijken drie mannen het wielrennen door hun eigen bril.

Lees meer
The Jacquelines The Jacquelines

The Jacquelines

Boke Hertals

The Jacquelines stoppen nummers uit de jaren veertig in een swingjasje. Voor dit concert halen ze de Andrews Sisters van onder het stof.

Lees meer
Ansatz der Maschine Ansatz der Maschine

Ansatz der Maschine en Gilman

Double Bill: IJslandse melancholie

Twee Belgische groepen, Ansatz der Maschine en Gilman, dompelen je op deze avond onder in melancholie en hemelse klanken. Beide bands hebben ook dezelfde connectie met Ijsland.

Lees meer

Filters