Vriendenpas

Laagste tarief

Voor elke voorstelling hanteert cc ’t Schaliken nog slechts twee prijzen: een basistarief en een vriendenprijs. U geniet de vriendenprijs, na aankoop van een Vriendenpas.

Kostprijs Vriendenpas

De Vriendenpas kost 10 euro, voor –26-jarigen is dit 5 euro. Een Vriendenpas geldt voor één seizoen in cc ’t Schaliken en is strikt persoonlijk. Elke persoon moet een Vriendenpas kopen om te kunnen genieten van de vriendenprijs.

Voordelen Vriendenpas

  • U betaalt steeds het goedkoopste tarief, de vriendenprijs. Deze krijgt u voor alle voorstellingen van cc ’t Schaliken, ongeacht hoeveel voorstellingen u kiest.
  • U verdient een Vriendenpas al terug als u voor vier voorstellingen tickets reserveert.
  • U kunt later op het seizoen 1 gratis voorstelling kiezen.
  • Voor de films hebt u recht op 1,50 euro korting.
  • Exclusief voor Vrienden zijn er tijdens het seizoen speciale acties.

In de loop van het seizoen kunt u nog altijd kaarten bijbestellen voor andere voorstellingen tegen het vriendentarief. U gebruikt de code van de voucher die u bij aankoop van de Vriendenpas heeft gekregen.

Hoe vriend worden?

Vriend worden kan telefonisch, via mail of aan de balie in ’t Schaliken. We raden u aan uw Vriendenpas mee te bestellen met uw ticketreservering. 
De kortingen gelden niet voor vroeger gekochte tickets.

Hoe betalen?

- Als u online tickets bestelt, volgt u de instructies in de webshop.

- Als u niet online reserveert, dan krijgt u een factuur toegestuurd met een overzicht van uw gekozen voorstellingen. Als een voorstelling uitverkocht is, wordt ze niet opgenomen in de bevestigingsbrief.
- U schrijft over op het rekeningnummer van cultuurcentrum ’t Schaliken: BE93 7785 9945 1567 (BIC: GKCCBEBB).
- Betaalde tickets (en Vriendenpassen) worden naar het thuisadres van de factuurklant opgestuurd. Hiervoor rekenen wij 2 euro administratiekosten aan.
- U kunt aan de balie contant betalen, maar ook met bancontact, cultuurcheques (Sodexo en Accor) of met cadeaucheques van 't Schaliken.