Vriendenpas

Laagste tarief

Voor elke voorstelling hanteert cc ’t Schaliken nog slechts twee prijzen: een basistarief en een vriendenprijs. U geniet de vriendenprijs, na aankoop van een Vriendenpas.

Kostprijs Vriendenpas

De Vriendenpas kost 10 euro, voor –26-jarigen is dit 5 euro. Een Vriendenpas geldt voor één seizoen in cc ’t Schaliken en is strikt persoonlijk. Elke persoon moet een Vriendenpas kopen om te kunnen genieten van de vriendenprijs.

Voordelen Vriendenpas

  • U betaalt steeds het goedkoopste tarief, de vriendenprijs. Deze krijgt u voor alle voorstellingen van cc ’t Schaliken, ongeacht hoeveel voorstellingen u kiest.
  • U verdient een Vriendenpas al terug als u voor vier voorstellingen tickets reserveert.
  • U kunt later op het seizoen 1 gratis voorstelling kiezen.
  • Voor de films hebt u recht op 1,50 euro korting.
  • Exclusief voor Vrienden zijn er tijdens het seizoen speciale acties.

In de loop van het seizoen kunt u nog altijd kaarten bijbestellen voor andere voorstellingen tegen het vriendentarief. U gebruikt de code van de voucher die u bij aankoop van de Vriendenpas heeft gekregen.

Gratis voorstelling

Als u voor seizoen 2021-2022 een Vriendenpas koopt, krijgt u er één gratis voorstelling bij. We kondigen de lijst met de gratis voorstellingen later aan.

Hoe vriend worden?

Vriend worden kan telefonisch, via mail of aan de balie in ’t Schaliken. We raden u aan uw Vriendenpas mee te bestellen met uw ticketreservering. 
De kortingen gelden niet voor vroeger gekochte tickets.

Hoe betalen?

- Als u online tickets bestelt, volgt u de instructies in de webshop.

- Als u niet online reserveert, dan krijgt u een factuur toegestuurd met een overzicht van uw gekozen voorstellingen. Als een voorstelling uitverkocht is, wordt ze niet opgenomen in de bevestigingsbrief.
- U schrijft over op het rekeningnummer van cultuurcentrum ’t Schaliken: BE93 7785 9945 1567 (BIC: GKCCBEBB).
- Betaalde tickets (en Vriendenpassen) worden naar het thuisadres van de factuurklant opgestuurd. Hiervoor rekenen wij 2 euro administratiekosten aan.
- U kunt aan de balie contant betalen, maar ook met bancontact, cultuurcheques (Sodexo en Accor) of met cadeaucheques van 't Schaliken.