Vriendenpas

Laagste tarief

Voor elke voorstelling hanteert cc ’t Schaliken nog slechts twee prijzen: een basistarief en een vriendenprijs. U geniet de vriendenprijs, na aankoop van een Vriendenpas.

Kostprijs Vriendenpas

De Vriendenpas kost 10 euro, voor –26-jarigen is dit 5 euro. Een Vriendenpas geldt voor één seizoen in cc ’t Schaliken en is strikt persoonlijk. Elke persoon moet een Vriendenpas kopen om te kunnen genieten van de vriendenprijs.

Voordelen Vriendenpas

  • Je betaalt steeds het goedkoopste tarief, de vriendenprijs. Deze krijgt je voor alle voorstellingen van cc ’t Schaliken, ongeacht hoeveel voorstellingen u kiest.
  • Je verdient een Vriendenpas al terug als je voor vier voorstellingen tickets reserveert.
  • Je kunt later op het seizoen 1 gratis voorstelling kiezen.
  • Voor de films heb je recht op 1,50 euro korting.
  • Exclusief voor Vrienden zijn er tijdens het seizoen speciale acties.

In de loop van het seizoen kan je nog altijd kaarten bijbestellen voor andere voorstellingen tegen het vriendentarief. Je gebruikt de code van de voucher die je bij aankoop van de Vriendenpas kreeg.

Gratis voorstelling

Als je voor seizoen 2021-2022 een Vriendenpas koopt, krijg je er één gratis voorstelling bij. We kondigen de lijst met de gratis voorstellingen later aan.

Hoe vriend worden?

Vriend worden kan telefonisch, via mail of aan de balie in ’t Schaliken. We raden je aan uw Vriendenpas mee te bestellen met uw ticketreservering. 
De kortingen gelden niet voor vroeger gekochte tickets.

Hoe betalen?

- Als je online tickets bestelt dan volg je de instructies in de webshop.

- Als je niet online reserveert, dan krijg je een factuur toegestuurd met een overzicht van uw gekozen voorstellingen. Als een voorstelling uitverkocht is, wordt ze niet opgenomen in de bevestigingsbrief.
- Je schrijft over op het rekeningnummer van cultuurcentrum ’t Schaliken: BE93 7785 9945 1567 (BIC: GKCCBEBB).
- Betaalde tickets (en Vriendenpassen) worden naar het thuisadres van de factuurklant opgestuurd. Hiervoor rekenen wij 2 euro administratiekosten aan.
- Je kunt aan de balie contant betalen, maar ook met bancontact, cultuurcheques (Sodexo en Accor) of met cadeaucheques van 't Schaliken.