Info over ticketreserveringen

Hoe tickets betalen?

De tickets moeten na reservering binnen tien werkdagen betaald worden:

  • contant, met bancontact, met cultuurcheques (Sodexo, Edenred of Sabam) of met waardebons aan de balie.
  • via overschrijving op rekeningnummer van cultuurcentrum ’t Schaliken, Grote Markt 35 in 2200 Herentals: BE93 7785 9945 1567 (BIC: GKCCBEBB). U krijgt van ons de in te vullen mededeling.
    Nadat het geld op onze rekening staat, krijgt u automatisch uw tickets in uw mailbox. U betaalt geen 2 euro administratiekosten meer, tenzij u de tickets door ons laat afdrukken en laat versturen met de post.

Tickets kopen op de dag van een voorstelling

Eén uur voor aanvang van de voorstelling is de balie in de foyer van ’t Schaliken open. Er worden dan uitsluitend tickets voor die voorstelling verkocht. U kunt dan geen tickets voor andere voorstellingen reserveren. Gereserveerde tickets moet u uiterlijk 10 minuten voor de voorstelling afhalen.

Reserveren minder dan tien dagen voor de voorstelling

De tickets liggen voor u klaar aan de balie. Uiterlijk 10 minuten voor de voorstelling moeten ze worden afgehaald. U kunt ze contant of met bancontact aan de balie betalen. Als u de kaarten niet tijdig afhaalt, worden ze doorverkocht.

Onbetaalde reserveringen

Onbetaalde reserveringen vervallen automatisch na tien dagen.

Betaalde tickets

Cc 't Schaliken neemt geen betaalde tickets terug, tenzij de voorstelling wordt afgelast. Als u tickets op overschot heeft, kunt u dit melden op onze Facebookpagina.

Administratiekosten

De administratiekosten per reservering bedragen 2 euro. Als u uw tickets aan de balie van ’t Schaliken afhaalt, dan betaalt u geen administratiekosten.

Ticket verloren of vergeten

Wij drukken gratis een kopie van uw ticket af.