6+

Winterfestival in Hoge Rielen

WinterWarm

Humor Populaire muziek Familie Projecten en feesten Tentoonstellingen

De bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee zijn voor de zesde keer het decor van WinterWarm. Dompel je onder in de sfeer van dit winterfestival met lichtinstallaties, circus, muziek, theater en veel natuurbeleving. Zo leidt een kunstenparcours door het bos je langs verschillende magisch verlichte wegen en paadjes.

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond rijd je met een treintje van de ene naar de andere locatie in de bossen om te genieten van fascinerende bands.

Je geniet in de Winterbar van een gezellige sfeer, vuur, muziek, het WinterWarmbier en andere lekkere drankjes en hapjes.

Bezoekers van WinterWarm kunnen opnieuw overnachten in het bijzonder mooie Hostel Wadi.

Het volledige programma vind je op www.warande.be/winterwarm.

Winterbar

Het Theater toveren we opnieuw om tot Winterbar en is het kloppend hart van ons festival. Je geniet er van een gezellige sfeer, vuur, muziek, ons eigen WinterWarmbier en andere lekkere drankjes en hapjes.

Wandeling: UIT HET DONKER IV

Voor UIT HET DONKER kiezen we voor een nieuw en nog avontuurlijker parcours. Wandel in de donkere bossen en ontdek zes fantastische licht- en geluidsinstallaties.

Skate & Rave

Vrijdag 3 februari wordt een feest voor de jeugd. Kom vrij skaten in de skateloods van de Hoge Rielen op de beats van dj’s. Of show je skills op de ramp buiten tijdens een kleine contest. En waar kan je beter dansen dan op onze BosRave in samenwerking met Booty Rave?

Land Art creatie voor kinderen en andere bouwers

Tijdens WinterWarm bouwen we samen met kunstenaar Jesse Cremers elke avond aan een Land Art creatie met de materialen die we vinden in het bos. Kom tijdens UIT HET DONKER mee bouwen aan Café Halfweg.

Circus & Muziek

Ook dit jaar bouwen we een circustent waar je een fantastische acrobatievoorstelling kan zien. Bezoek één van de drie muziekparcours of koop een ticket voor de silent disco op zaterdag.

Cirque de la compagnie - Pandax