Programma

Boeken en Bubbels

Thomas Vanderveken

Datum
zondag 13 oktober 2019
10:30 (Einde: 12:00 / geen pauze)
Bestel tickets
Genre
Prijs
€ 11 / € 8 (Vriendenpas) / € 5,50 (Vrijetijdspas)
inclusief aperitief

Tijdens Boeken en Bubbels praat presentatrice Vanessa Vanhove met interessante mensen over de boeken die hun leven hebben beïnvloed. Dit keer geeft Thomas Vanderveken u een kijk in zijn persoonlijke boekengeschiedenis. 

Radio-en-televisiefiguur Thomas Vanderveken kent u van de tv-programma’s Thomas speelt het hardBeste vrienden, Voor hetzelfde geld, Factcheckers, Alleen Elvis blijft bestaan, …. Hij deed op Canvas ook de verslaggeving en interviews voor de Koningin Elisabethwedstrijd.

Thomas Vanderveken krijgt op de sofa gezelschap van Fikry El Azzouzi die zijn boek De beloning zal voorstellen.

Voor de muzikale omkadering zorgen Frank Smolders en Liesbeth Verlaet. Frank Smolders studeerde klassiek orgel en muziektheorie en is ook directeur van de Herentalse muziekacademie. Liesbeth Verlaet is folkzangeres en zingt in verschillende bezettingen op binnen- en buitenlandse podia. Voor Boeken en Bubbels passen zij hun programma aan de ochtend aan. Denk aan weidse klanktapijten met op folk geïnspireerde zanglijnen: soms traag en ijl, soms met een stevige beat.

Vanessa Vanhove is de nieuwe presentatrice van Boeken en Bubbels. De Radio 2-stem volgde begin dit jaar Guy De Pré op als presentator van The Rat Pack.

 

De volgende Boeken en Bubbels vinden plaats op zondagen 26 januari en 26 april 2020 om 10.30 uur. Het programma en de gasten worden later in onze nieuwsbrief en op onze website bekendgemaakt.

Foto's

  • Thomas Vanderveken
  • Vanessa Vanhove