Programma

De Komedie Compagnie

't Schoon verdiep (Te gast)

Datum
zaterdag 07 maart 2020
20:00 (Einde: 22:30 / met pauze)
Bestel tickets
Genre
Prijs
€ 25
Tickets vanaf 20 mei 2019
Via www.dekomediecompagnie.be of via 070-69 10 02
Organisator
Theatertainment Producties

In de suite, of schoon verdiep, van een chique hotel in Antwerpen ligt een persoon, die om het leven kwam door een defect schuifraam. Mocht dat lijk niet uit het raam hangen, zou de nacht gevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk! Want aan het eind van de dag heeft de burgemeester een reputatie hoog te houden. Al zal het een hele uitdaging worden om dit waar te maken… 
 

’t Schoon verdiep is voor het eerst te zien in Vlaanderen en is gebaseerd op Out of Order, een klucht uit 1990 van de Engelse komedieschrijver Ray Cooney. Hij schreef komedieklassiekers als Taxi Taxi, Kassa Kassa en Jan, Pier en Pol. De Komedie Compagnie speelde al veel successen van deze populaire auteur. In hun jubileumseizoen mag een ‘Cooney’ dus zeker niet ontbreken.

Contact
Ticketbalie
070-69 10 02
Credits
Dirk Van Vooren, Roel Vanderstukken, Manou Kersting, Karel Deruwe, Ivo Pauwels, Jits Van Belle, Christophe Stienlet, Jeron Dewulf, Jan Van den Bosch en An Nelissen als Antwerpse burgemeester (spel), Christophe Ameye (regie)

Foto's