Programma

Dzia Krank

Street Art

Datum
Van vrijdag 8 september tot en met zondag 29 oktober 2017 (elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00)
Locatie
Prijs
Gratis

Beeldend kunstenaar Dzia maakt creaties die variëren van schilderijen tot installaties en straatkunst. U krijgt een greep uit zijn werk te zien in deze tentoonstelling. In zijn kunstwerken zoekt Dzia de rauwe emotie op zijn best en slechtst op.

Dat Dzia ook internationaal bekend is, zal u niet verbazen. Hij brengt vaak verlaten stedelijke gebieden tot leven. Toch is het merendeel van zijn werken nog steeds in zijn thuisland te vinden. In zijn geboortestad Antwerpen is Dzia een beetje een enigma: zijn dierlijke muurschilderingen duiken op op de muren van de hele stad. Aan de halte Plantijn in de Antwerpse premetro kunt u zijn werk Silverfox bewonderen.

Na het behalen van zijn masterdiploma in de kunsten concentreerde Dzia zich op het creëren van een unieke grafische stijl, met behulp van abstracte en geometrische lijnen, die hij implementeert in dierlijke vormen. Dzia schildert snel en in situ om te zorgen dat het oorspronkelijke idee trouw blijft aan zijn vorm.

Dzia geeft op zondag 10 september 2017 een workshop graffiti in het Herentalse Stadspark. De Antwerpse kunstenaar leidt maximaal 15 deelnemers tussen 10 en 18 jaar de wereld van de graffiti in. Tekenervaring is niet vereist … wel voldoende zin om u creatief uit te leven op platen en muren.

U kunt hier reserveren voor de workshop graffiti. De kostprijs bedraagt 3 euro.

Foto's

  • (c)_Dzia
  • (c)_Dzia
  • (c)_Dzia