Programma

Vervloet en Villanella

Terminator Too

Datums
dinsdag 12 november 2019
13:30 (duur: 60 minuten)
Wachtlijst
vrijdag 13 november 2020
10:00 (duur: 60 minuten)
Prijs
6 euro
Genre
Theater, muziek

Ephraïm Cielen en Robbert Vervloet maken een film, maar dan op scène. Van een liefdesscène tot een epische veldslag en een spectaculaire crash. 

Een theatermontage van het beste wat ze ooit zagen met een gebricoleerde soundtrack en special effects, kostuums uit cornflakesdozen en filmquotes van vroeger en nu.

Vervloet en Cielen inspireren zich voor deze voorstelling op The Wolfpack. Een Amerikaanse docu over zeven broers die hun appartement niet uit mogen van hun vader. De kinderen leren de wereld kennen via films, die ze ook naspelen.

Maar waarom die ultieme vlucht uit de werkelijkheid? En waar ligt de grens tussen realiteit en fictie? Terminator Too is een ode aan het spel en een inventieve ontsnappingspoging van twee filmfreaks.

Educatie: Lesmap Terminator Too (PDF)

Doelgroep
1ste, 2de, 3de en 4de jaar
Capaciteit
250 leerlingen
Credits
Ephraïm Cielen en Robbert Vervloet (spel, tekst), Ruth Mariën (dramaturgie), Michai Geyzen (eindregie), Karolien Verlinden (choreografisch advies), Adriaan Van Aken (muziekdramaturgie), Tom Jespers (scenografie), Marie Dries (kostuum), Villanella vzw (productie), tg Elektra, C-Mine en de Warande (coproductie)

Foto's

  • Terminator TooVervloet en Villanella

video's