Programma

Sally Dansgezelschap Maastricht

Skyline - GEANNULEERD

Datum
donderdag 22 november 2018
13:30 (duur: 55 minuten)
Geannuleerd
Prijs
6 euro
Genre
Dans

In Skyline kruisen de paden van vijf jonge mensen elkaar in een zoektocht naar zichzelf. Ze delen hun reis en worden medereizigers in elkaars leven. De voorstelling toont een momentopname in hun ontmoeting op een ommuurde plek. Deze plek zet hen vast en vormt een barrière die hen weghoudt van hun droom. Hun verbeeldingskracht zorgt ervoor dat ze loskomen van hun omgeving.

Sally Dansgezelschap Maastricht werd in 2006 door Stefan Ersnt en Ronald Wintjes opgericht en was in 2014 in ’t Schaliken te gast met de succesvolle productie Bull’s Eye. Met Skyline presenteert Sally een eigenzinnige wereld waarin virtuoze dans, muzikaliteit en vormgeving gelijwaardig samensmelten. In deze indringende theatrale dansvoorstelling neemt een jonge generatie dansers het kompas in eigen handen. Samen zoeken zij het avontuur. Vol verlangen naar liefde, lef, vriendschap en een nieuwe wereld. Met hun blik gericht op de skyline, de toekomst en de hoop die dat met zich meebrengt.

Doelgroep
3de, 4de, 5de en 6de jaar
Capaciteit
300 leerlingen
Educatie
Lesmap
Credits
Patrizio Bucci, Luis R. Pedraza Cedrón, Pedro Ricardo, Amy Greene, Lea Giamattei (dans), Stefan Ernst (choreografie), Itzik Galili, Roy Assaf (choreografisch werk), Janco van Barneveld (decor), Mieke Kockelkorn (kostuums), Inèz Derksen (advies)

Foto's

  • Tycho MerijnSkyline
  • Tycho MerijnSkyline

video's