Programma

Fusion Cab, Nathalie Van den Meutter en Trilax

Concerten

Datum
vrijdag 13 september 2019
19:30 (Einde 23:30 / tussendoor pauzes)
Bestel tickets
Prijs
€ 14 / € 11 (Vriendenpas) / € 7 (Vrijetijdspas)

De leden van familie Decap zijn bezige muzikale bijen en nodigen een aantal groepen uit op hun festivalterrein. Fusion Cab laat u ronddansen in de wereld van fusion en jazz. Daarna voegt zich Nathalie Van den Meutter zich bij het gezelschap voor een vleugje soul. Trilax brengt dansbare, bekende covers voor jong en oud. Afsluiten doen de muzikanten van alle groepen met een mengeling van genres die u ongetwijfeld naar de dansvoer zullen bewegen.

 

Fusion Cab
Taxi! Taxi ! Moet naar de andere kant van de stad. En snel! Instappen en vertrekken maar. 

Rustgevend en opzwepend tegelijk, sterk en stabiel. Net als de motor van deze Taxi. Noël (drums) en Paul (bas) geven een stevige drive. Een drive die Laurent (gitaar) en Tony (piano) voortstuwt en een perfecte bodem is om hun inspirerende noten op te laten ronddansen in de wereld van Fusion en jazz. 

Nathalie & Fusion Cab
Nathalie Van den Meutter laat zich meevoeren met Fusion Cab naar die plek waar ze zich het meeste thuisvoelt: het vroeger met een beetje van nu. Vocale jazz met een vleugje soul. Heimwee naar de toekomst en hoop voor het verleden. Dat doet ze met heel wat bagage en ervaringen uit diverse bands zoals LUNA, De Havilland, Beatles By Girls, Diamonds on the Rocks, etc. Met dezelfde muziek stromend door de aderen, brengen broer Laurent en zus Nathalie eindelijk het beste van zichzelf op eenzelfde podium. Een niet te missen ‘family affair’ op de ‘road to everywhere’.

Trilax
Trilax is een spetterende liveband rond drie energieke jonge zangeressen. Zij worden begeleid door vier doorwinterde rasmuzikanten. Verwacht je aan een avond vol dansbare bekende covers voor jong en oud. 
Trilax neem je best ‘s avonds na het eten met een glaasje water, wijn of bier. Bij aanhoudende klachten over vermoeide dansbenen of schorre stembanden, gelieve uw huisdokter te raadplegen!

Fusion Cab, Trilax, Nathalie & friends
Wat als we al het muzikaal talent van de vorige drie sets op u los laten in een smeltkroes van stijlen,leeftijden en smaken maar met een gemeenschappelijke liefde voor de muziek en datgene dat het met een mens doet: soms opzwepend, soms beklijvend, soms zalvend, soms rond je oren slagend maar altijd vanuit een onstilbare drang om te beroeren. Trilax, Nathalie en FusionCab laten zich in dit verhaal vocaal graag extra bijstaan door Karin Decap, Hans Rombouts en Jo Verboven.

Foto's

  • Nathalie Demeutter
  • Trilax
  • Fusion Cab