Programma

Platform K

Monkey Mind

Datum
maandag 08 oktober 2018
Genre
Prijs
€ 13 / € 9 (Vriendenpas)
Organisator
Organisator: cc de Werft - Geel

Monkey Mind is een dynamische voorstelling waarin vijf dansers op intense manier proberen tot elkaar te komen. Lisi Estaras en haar dansers gaan daarbij verder dan de verwachtingspatronen en hebben geen schrik om taboes te doorbreken.

Monkey Mind gaat over het eindeloze gebabbel in je hoofd, wanneer je van gedachte naar gedachte springt, van emotie naar emotie, zoals een aap van boom naar boom.

Ontmoeting is een centraal thema in de voorstelling. In hoeverre is er ontmoeting mogelijk tussen vijf individuen die elk hun eigen gedachtepad volgen? En in hoeverre wordt een dergelijke ontmoeting nog verder beïnvloed door het feit dat drie dansers het syndroom van Down hebben?

Lisi Estaras ontwikkelt een choreografisch patroon van dansfrases en frames, die geleid worden door associatieve gedachten en impulsen. Zij doet dit samen met professionele dansers Nico Vladyslav en Anna Calsina en drie dansers van PlatformK: Kobe Wyffels, Hannah Bekemans en Fernando Amado.

Credits
Fernando Amado, Hannah Bekemans, Anna Calsina, Kobe Wyffels en Nicolas Vladyslav (creatie, dans), Lisi Estaras (creatie)

Foto's

  • (c) Yuri Van Der HoevenPlatform K

video's