Isabelle A, Barbara Dex en Jan Desmet (voorprogramma: The Bonnie Blues)

Met Bobbejaan op tournee

Barbara Dex, Isabelle A en ceremoniemeester Jan De Smet blazen Bobbejaans repertoire nieuw leven in. Zijn grootste hits komen uiteraard aan bod: De lichtjes van de Schelde, Eerbied voor jouw grijze haren, Café zonder bier en natuurlijk Ik zie zo gere m’n duivekot.

Bobbejaan Schoepen was de allereerste Vlaamse superster. Hij trad overal ter wereld op, maakte opnames in de Verenigde Staten en was bevriend met de grootste countryzangers. Zijn muzikale nalatenschap is indrukwekkend.

Bobbejaan Schoepen heeft zijn stempel gedrukt op het werk van Barbara, Isabelle en Jan. Barbara Dex, een van onze beste en meest wendbare zangeressen, zorgt voor het countrygehalte. Jan De Smet entertaint zoals in zijn beste dagen bij De Nieuwe Snaar. Isabelle A is uitgegroeid van tieneridool tot veelzijdige artieste. Zij maakt deze vocale combinatie dan ook compleet.

The Bonnie Blues maakte twee jaar geleden een gesmaakte doortocht tijdens Bart Buls nodigt uit …  Nele Paelinck, Juno Kerstens en Laura Vanden Heede brengen je in de sfeer voor de hoofdact. Ze begeleiden zichzelf op gitaar, contrabas en viool. Het trio brengt bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren twintig tot vijftig.

 

Het optreden vindt in openlucht plaats!

Steun de lokale horeca!

Na de voorstelling kan je nog iets drinken of eten op het buitenplein, de zomerbar Mart op de Grote Markt of in de vele horecazaken en zomerbars van Herentals.