Programma

Het achterland - GEANNULEERD

Viva Minerva

Datum
zondag 12 november 2017
15:00 (Einde: 17:40 / met pauze)
Geannuleerd
Genre
Prijs
€ 20,50
tickets vanaf 7 juni 2017, 23:30
tickets via cc 't Schaliken
Organisator
vzw Het Achterland

Een komedie op de (radio)golven van ‘t stad.

Deze heerlijke nostalgische komedie dompelt u onder in de wereld van Radio Minerva, de grootste vrije radio van ‘t Stad. U maakt kennis met de presentatoren en hun entourage.

Sinatra-fan Richard Tielemans neemt zijn programma For Ever Green heel serieus. Eddy de Keyser presenteert het verzoekprogramma Bel me, schrijf me (met aan de telefoon zijn bazige vrouw Nicole). Mon, de directeur van de radio, tracht alles in goede banen te leiden. Ivette, koffiedame met dienst heeft presentator-ambities en kruidt het geheel met een babbelzieke saus.

Deze vrolijke bende krijgt gezelschap van een jonge knappe stagiaire journalistiek. Zij komt een tijdje het reilen en zeilen volgen bij de radio, voor een groot artikel in de Gazet. Ze verovert meteen de harten van de heren en zet Minerva danig op zijn kop. De dames zijn minder enthousiast. Om een jonger publiek aan te trekken stelt Valerie voor om hippere muziek te draaien. Bezwijken de heren of blijven de evergreens, de oldies en de crooners heer en meester op Radio Minerva?

Kom het ontdekken in deze sympathieke, warme muzikale komedie met een topcast!

Viva Minerva is een fictief verhaal, sterk gebaseerd op het Antwerpse fenomeen Radio Minerva.

 

Credits
Carry Goossens, Marilou Mermans, Linda De Ridder, Luc Verhoeven, Dirk Lavrysen, Jasmine Jaspers, Brent Pannier (spel), Jeroen Maes (Script & Regie)

Foto's