3+

Lejo

Hands up!

Met blote handen en houten ogen creëert Lejo een unieke, frisse vorm van poppentheater. Hands up! is een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek.

Vanuit een grote blauwe poppenkast vertonen de poppen hun kunsten. Een stoere hond, twee tapdansers, een koe met een eetprobleem, een heel kinderkoor inclusief dirigent en vele anderen passeren de revue. Je vergeet al snel dat je naar twee handen zit te kijken.

Leo Petersen maakt al sinds 1995 voorstellingen en filmpjes met zijn poppen. Wat begon als een studieproject groeide uit tot een act waarmee hij de hele wereld rondreist. In Nederland en Vlaanderen is Lejo vooral bekend door de filmpjes die hij maakte voor Sesamstraat.

De voorstelling duurt 30 minuten. Aansluitend is er een korte workshop met bouw- en kleurplaten en kunnen kinderen zelf aan de slag om poppetjes te maken.

 

Steun de lokale horeca!

Na de voorstelling kan je nog iets drinken of eten op het buitenplein, de zomerbar Mart op de Grote Markt of in de vele horecazaken en zomerbars van Herentals. Steun de lokale horeca!

Lejo Trailer