Programma

Katrien Oosterlinck

Massage-collage

Datum
zondag 15 december 2019
11:00 (Einde: 12:00 / geen pauze)
Bestel tickets
13:30 (Einde: 14:30 / geen pauze)
Bestel tickets
15:00 (Einde: 16:00 / geen pauze)
Geannuleerd
Genre
Prijs
€ 8 / € 5 (Vriendenpas) / € 4 (Vrijetijdspas)

In Massage-collage installeert u zich met uw kind op een rustig eilandje in de ruimte. Een gids doet de bewegingen voor en daarna geven ouders en kinderen elkaar een korte massage. Warm licht, maffe geluiden en zachte kussens zorgen voor de sfeer. Met stickers op kalkpapier verwoordt u wat u gevoeld hebt. Verschillende vormen en kleuren verbeelden uw sensaties. Zo kunt u ook zien wat de ander gevoeld heeft.

Massage-collage is een rustgevende activiteit voor ouders en kinderen van 6 tot 12 jaar. Elke sessie wordt beperkt tot 28 deelnemers.

Massage-collage is een veilige installatie die u in contact brengt met uw lichaam én met elkaar. De massage-handleiding krijgt u cadeau, zodat u thuis nog kan nagenieten.

Katrien Oosterlinck studeerde dans aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en beeldende kunst aan Sint-Lucas in Antwerpen. Kunst is voor haar een middel om contact te maken met het eigen lichaam, de anderen en de omgeving.

De voorstelling om 15 uur wordt geannuleerd. Kinderen en ouders kunnen aansluiten bij de sessie van 11 of 13.30 uur.

Credits
Katrien Oosterlinck (creatie, publieksgids), Ariadna Estalella (publieksgids), Inge van den Kroonenberg, Griet Pauwels (geluidsontwerp), Nyira Hens (stem)
6+

Foto's

  • Katrien OosterlinckKatrien Oosterlinck