Programma

Akoreacro

Dans ton cœur

Datums
vrijdag 07 februari 2020
zaterdag 08 februari 2020
zondag 09 februari 2020
Locatie
Genre
Prijs
€ 24 / € 21 (Vriendenpas) / € 12 (-19 jaar) / € 12 (Vrijetijdspas)
Organisator
i.s.m.Cultuurhuis de Warande en cc de Werft

Het WinterWarm-festival van cultuurhuis de Warande trekt voor de vierde editie opnieuw naar de bossen van de Hoge Rielen in Kasterlee. Dit sfeerrijke festival biedt een veelzijdige mix van verrassende voorstellingen, concerten, een lichtwandeling en een gezellige winterbar. Cc ’t Schaliken en CC de Werft ondersteunen dit initiatief en organiseren samen de circusvoorstelling Dans ton cœur van Akoreacro.

Dans ton cœur gaat over de kleine dingen in het leven, maar dan in de stijl van Akoreacro: bovenmenselijke toeren, door de lucht vliegende koelkasten en maniakale muziek. U komt oren en ogen te kort als de acht acrobaten en vier muzikanten de piste betreden.

Dans ton cœur is een familievoorstelling vol virtuoze acrobatie. Neem plaats op de tribune in de grote tent en laat u overdonderen door deze wervelwind van een voorstelling.

Bezoekers van de circusvoorstelling kunnen op vrijdag en zaterdag gratis het parcours Uit het donker wandelen, foodtrucks bezoeken, kampvuurconcerten bijwonen, iets drinken in de winterbar, ...

Tijdens dit festival valt er nog heel wat te beleven. Het volledig aanbod vindt u terug op de website van de Warande of donwload de PDF

Credits
Claire Aldaya, Romain Vigier, Maxime Solé, Washington Basile Narcy, Maxime La Sala, Antonio Segura Lizan, Craig Dagostino, Joan Ramon Graell Gabriel, Vladimir Tserabun, Eric Delbouys, Nicolas Bachet, Johann Chauveau (spel), Pierre Guillois (regie, tekst), Roberto Olivan (choreografie)
6+

Foto's

  • Richard HaughtonAkoreacro
  • Richard HaughtonAkoreacro
  • Richard HaughtonAkoreacro

video's