Els de Schepper

Els ziet ze vliegen

De nieuwste show van Els de Schepper wordt een turbulente vlucht uit de realiteit. Zij voert je mee in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Je komt aan in een fictieve luchthaven waar je op een bijzondere manier incheckt. Treed binnen in de wonderlijke wereld van EDS Airlines.

Zodra je je gsm in vliegtuigstand zet, start er een dolle show vol gein en ongein. Laat je meevoeren op een expeditie tot in de diepste kern van Els’ hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven?

Fasten your seatbelts en geniet van de fratsen van Dikke Rita uit Gent die plotseling stewardess is wordt. Geniet van de wijze naïviteit van Klein Elske en haar denkbeeldig vogeltje. Luister naar de buitensporige Nonkel Richard en hoe graag hij zijn Rita ziet. En leer hoe Sonja, de depressieve reisleidster, op zoek is naar het grote geluk.

Els ziet ze vliegen is de ondertussen vijftiende show van Els de Schepper. Met elke voorgaande show trok Els op een lange tournee door Vlaanderen, wat nogmaals onderstreept dat zij de onbetwiste grande dame van het Vlaamse cabaret is.