Programma

Stephanie Struijk en Stoomboot

Concertwandeling (Stormloop)

Datum
zaterdag 18 mei 2019
Locatie
Prijs
€ 14 / € 11 (Vriendenpas)

Deze concertwandeling vertrekt in Galerie Storm en doet een paar locaties aan van het kunstenfestival STORMLoop. In de Lakenhal krijgt u tekst en uitleg bij de kunstwerken van Tom Liekens. En in de Sint-Waldetrudiskerk vertelt Peter Snijder u meer over zijn lichtkunstwerken. Tussendoor zorgen Stephanie Struijk en Stoomboot voor de muziek. Eindigen doet u in Galerie Storm, waar Stephanie Struijk en Stoomboot een dubbelconcert geven.

Stephanie Struijk is een Nederlandse singer-songwriter. Ze bracht in 2016 het album Nieuwe maan uit, haar eerste plaat in het Nederlands. Begin 2018 voegde ze er de ep Daar aan toe. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde onder meer op Pinkpop. De afgelopen jaren woonde en werkte ze als singer-songwriter in Los Angeles. Zo valt haar liefde voor ‘americana’ makkelijk te begrijpen. Ze is op haar best met haar stem en akoestische gitaar. Onlangs speelde ze ook op de Nekka-nacht 2018.

Ook Stoomboot speelt solo tijdens STORMLoop. Niels Boutsen, de man achter Stoomboot, won in 2011 de kleinkunstwedstrijd Nekka-Nacht. Hij vindt al vijf jaar moeiteloos zijn plaats in het hedendaagse kleinkunstlandschap.

Ondertussen heeft Niels drie albums bij elkaar geschreven. De nummers uit Zwarte doos, Stoomboot en Storm worden regelmatig op Radio 1 gedraaid.

Foto's

  • (c) Bjorn Van WassenhoveStoomboot
  • (c) Katerina PlevkovaStephanie Struijk en Stoomboot

video's