Programma

DECAP-Stock Festival en DJ Mascotte

Datum
vrijdag 13 september 2019
19:30 (Einde 23:30 / tussendoor pauzes)
Bestel tickets
Prijs
€ 14 / € 11 (Vriendenpas) / € 7 (Vrijetijdspas)

De leden van familie Decap zijn bezige muzikale bijen en nodigen een aantal groepen uit op hun festivalterrein. Fusion Cab laat u ronddansen in de wereld van fusion en jazz. Daarna voegt zich Nathalie Van den Meutter zich bij het gezelschap voor een vleugje soul. Trilax brengt dansbare, bekende covers voor jong en oud. Afsluiten doen de muzikanten van alle groepen met een mengeling van genres die u ongetwijfeld naar de dansvloer zullen bewegen. Ten slotte brengt DJ Mascotte een gratis dj-set.

 

Fusion Cab
Taxi! Taxi ! Moet naar de andere kant van de stad. En snel! Instappen en vertrekken maar. 

Rustgevend en opzwepend tegelijk, sterk en stabiel. Net als de motor van deze Taxi. Noël (drums) en Paul (bas) geven een stevige drive. Een drive die Laurent (gitaar) en Tony (piano) voortstuwt en een perfecte bodem is om hun inspirerende noten op te laten ronddansen in de wereld van Fusion en jazz. 

Nathalie & Fusion Cab
Nathalie Van den Meutter laat zich meevoeren met Fusion Cab naar die plek waar ze zich het meeste thuisvoelt: het vroeger met een beetje van nu. Vocale jazz met een vleugje soul. Heimwee naar de toekomst en hoop voor het verleden. Dat doet ze met heel wat bagage en ervaringen uit diverse bands zoals LUNA, De Havilland, Beatles By Girls, Diamonds on the Rocks, etc. Met dezelfde muziek stromend door de aderen, brengen broer Laurent en zus Nathalie eindelijk het beste van zichzelf op eenzelfde podium. Een niet te missen ‘family affair’ op de ‘road to everywhere’.

Trilax
Trilax is een spetterende liveband rond drie energieke jonge zangeressen. Zij worden begeleid door vier doorwinterde rasmuzikanten. Verwacht je aan een avond vol dansbare bekende covers voor jong en oud. 
Trilax neem je best ‘s avonds na het eten met een glaasje water, wijn of bier. Bij aanhoudende klachten over vermoeide dansbenen of schorre stembanden, gelieve uw huisdokter te raadplegen!

With A Little Help From Our Friends
Wat als we al het muzikaal talent van de vorige drie sets op u los laten in een smeltkroes van stijlen,leeftijden en smaken maar met een gemeenschappelijke liefde voor de muziek en datgene dat het met een mens doet: soms opzwepend, soms beklijvend, soms zalvend, soms rond je oren slagend maar altijd vanuit een onstilbare drang om te beroeren. Trilax, Nathalie en FusionCab laten zich in dit verhaal vocaal graag extra bijstaan door Karin Decap, Hans Rombouts en Jo Verboven.

DJ Mascotte en de Decap Beat Machine (gratis toegang)
Vanaf 23.30 uur speelt dit dj- en producerduo uit Gent. Tijdens hun liveshow staat het Decaporgel centraal. De traditionele orgelklanken worden versterkt, vervormd en smelten samen met de electronische beats. Met hun opzwepende, elegante (deep) house en (melodic) techno speelde DJ Mascotte o.a. op Tommorowland. 

Timing:

 • 18 uur: Opening festivalterrein, u kunt een hapje eten en genieten van orgelmuziek.
 • 19.30 uur: Fusion Cab (tussen elk optreden is er een pauze)
 • 20 uur: Nathalie Van den Meutter & Fusion Cab
 • 21.15 uur: Pauze
 • 21.45 uur: Trilax
 • 22 uur: With A Little Help From Our Friends
 • 23.30 uur: DJ Mascotte en de Decap Beat Machine (gratis toegang)
 • 2 uur: Einde

Praktisch:

 • Route naar Langepad 51 als u van het kruispunt met Prima Lux komt: 500 meter Geelseweg volgen / links Langepad inrijden / Langepad volgen tot einde / rechts Alenblok inrijden / 250 meter aan de linkerkant is er een grasveld (parkeerterrein)
 • Parking: is voorzien op een grasveld op 250 meter van de Orgelfabriek
 • De concerten vinden plaats in open lucht. Dus pas uw kledij aan aan het weer. 
 • Het volledige programma van de tweedaagse vindt u in deze flyer.

Foto's

 • Nathalie Demeutter
 • Trilax
 • Fusion Cab