Polly et les Quatre Snaar Em Brass

Concert & Workshop - GEANNULEERD

We verplaatsen het concert naar de zomer. Polly et les Quatre Snaar Em Brass zal optreden tijdens Donderse Dagen. Je bent van harte welkom op dit gratis concert.

Traditionals en verrassende covers

Ukelele-orkesten zijn niet dik gezaaid. Polly et les Quatre Snaar is er zo eentje en zij serveren puur Limburgs ukulele-geweld. Polly et les Quatre Snaar bestaat uit drie ukeleles en een contrabas. Deze snaars laten zich bijstaan door blazers. Em Brass versterkt de gelederen met een trompet, trombone en klarinet.

Polly et les Quatre Snaar speelt traditionals, maar ook verrassende covers van onder anderen Hank Williams, Talking Heads, Motörhead, Muse, QOTSA en The Black Keys.

Het ging snel met Polly et Les Quatre Snaar. Enkele maanden na hun eerste concerten traden ze al op op Genk On Stage. Het duurde niet lang voordat er een uitnodiging voor het Upton Ukulele Festival in Groot-Brittannië in de bus viel ... De grote podia wisselden elkaar in ijltempo af.

 

Workshop ukelele

De ukelele is een toegankelijk instrument. Dat bewijzen twee muzikanten van Polly et les Quatre Snaar in deze workshop. Op een kleine twee uur brengen zij u de beginselen van het instrument bij. Daarna kunt u al een paar akkoorden spelen. Ook wordt u uitgenodigd om ’s avonds mee te doen met het concert.

Inschrijven is nodig. Het aantal plaatsen is beperkt.


Het is niet nodig een eigen instrument mee te brengen.

Polly et les Quatre Snaar Em Brass