Programma

Christine en Anna Marie Berben

Datum
Zaterdag 25 januari 2020 tot en met zondag 16 februari 2020 (elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00)
Locatie
Prijs
Gratis toegang

Voor de eerste keer stellen de twee kunstzinnige zussen Christine en Anna Marie Berben hun vrij uiteenlopend werk samen tentoon in Herentals.

Voor Anna Marie Berben zijn haar schilderijen een remedie tegen het echte leven. Het zijn nooit afbeeldingen van de realiteit, maar autonome beelden die expliciet niets te maken willen hebben met het echte leven. Kleur speelt steevast een belangrijke rol in haar werk. Ze evolueerde van een zacht en mysterieus naar een steeds feller en zuiverder kleurgebruik. Anna Marie volgde de opleiding tekenen en schilderen aan de kunstacademie van Geel. Momenteel volgt ze er projectatelier en schilderkunst.

Christine Berben heeft een passie voor keramiek. De materie, het ruimtelijke, de combinatie van creativiteit en techniek en de uitdaging boeiden haar. Ze volgde masterclasses in Brasschaat bij gerenommeerde buitenlandse keramisten. Sinds meer dan een jaar werkt Christine met earthstone-mingporselein en gebruikt ze de nerikomitechniek, die vrij ingewikkeld en tijdrovend is.

U bent hartelijk welkom op de vernissage, op vrijdag 24 januari om 20:00.

 

Foto's