Koen Van Assche

Beiaardconcerten

Stadsbeiaardier Koen Van Assche en enkele gastbeiaardiers bespelen de beiaard van de Lakenhal. Ze brengen een aangename mix van licht klassieke muziek, popsongs en jazz. Je kan van de concerten genieten van op een terras op de Grote Markt.

Koen Van Assche is stadsbeiaardier van Herentals, Antwerpen, Lier en Turnhout. Ook is hij beiaarddocent aan de beiaardschool van Mechelen en aan de muziekacademies van Puurs en Lier. Hij concerteert regelmatig in de Europese beiaardlanden en in de Verenigde Staten. Vorig jaar verscheen zijn zevende cd, Lier in brons. Koen Van Assche is voorzitter van de Vlaamse Beiaard Vereniging en van de Beiaard Wereld Federatie.

 

Beiaardier bij jou thuis?

Heb je thuis een terras of een tuin waar je met familie of vrienden naar het beiaardconcert luistert (uiteraard volgens de coronaregels)? Wil je graag dat de beiaardier voor of na het concert langskomt? Geef dit dan door aan cc ’t Schaliken, zodat we een afspraak kunnen maken.

Met een drankje op de Grote Markt

Genieten van het concert kan met een drankje op de zomerbar Mart op de zuidkant van de Grote Markt. Steun in deze tijden onze lokale horeca.

Beiaardconcert 21 maart 2021 (Dag van de Zorg)