Nieuws

lees verder

Tangosalon in foyer

Vrijdag 24 mei kunt u de dansvloer in onze foyer onveilig maken tijden een gratis tangosalon. DJ Jaak draait dan tangomuziek van 21 tot 0 uur.

lees verder

Kunstenfestival STORMLoop

STORMLoop is een participatie-kunstenparcours en vindt drie weekends lang in mei plaats. Galerie Storm en een pak vrijwilligers organiseren dit project samen met de stad Herentals en het cultuurcentrum. Het hele programma vindt u op de website van STORMLoop.

lees verder
Karel

20 jaar Karel: zoektocht

Karel, het bekendste figuurtje van illustratrice Liesbet Slegers, bestaat twintig jaar. Om dat te vieren, kunt u samen met uw kleine spruit deelnemen aan een leuke Karel-zoektocht door de Herentalse winkelstraten. Aan de hand van een plannetje volgt u een uitgestippelde wandeling. Onderweg gaat u samen op zoek naar spulletjes voor Karel.

lees verder

Start ticketverkoop seizoen 2019-2020

Als u tickets wilt bestellen voor volgend seizoen, dan kunt u dit vanaf woensdag 5 juni 2019 om 20 uur doen. Eerst start de online ticketverkoop. Vanaf dinsdag 11 juni 2019 om 9 uur kunt u ook via e-mail, telefoon of aan de balie van cc ’t Schaliken tickets bestellen.

lees verder

Seizoensbrochure 2019-2020

Als u de laatste drie seizoenen een ticket bij cultuurcentrum ’t Schaliken kocht, ontvangt u half mei de brochure met het programma (PDF). Wilt u graag een gratis brochure ontvangen? Mail of bel dan uw gegevens door.

Het programma vindt u vanaf 7 mei ook op www.schaliken.be.

lees verder
Guido Belcanto

Seizoen 2019-2020: de eerste namen

Dit cultureel seizoen loopt op zijn laatste benen, maar u kunt al uitkijken uit naar seizoen 2019-2020. Cultuurcentrum ’t Schaliken heeft een programma vol humor, theater, muziek, literatuur, ... samengesteld.

lees verder

Ambassadeur seizoen 2019-2020

Volgend seizoen is de Herentalse bassist Bart Buls onze eerste ambassadeur. Hij geeft zijn tips over het programma van cc ’t Schaliken, hij promoot mee het programma én hij staat er mee in opgenomen. Voor zijn concert nodigt hij enkele gasten uit.

lees verder
Bierflesjes

Op zoek naar een straf cadeau?

De horeca van Herentals en daarbuiten is laaiend enthousiast over de Schalkse 10. Deze tripel werd speciaal voor ons 10-jarige bestaan gebrouwen. Het is op heel wat plaatsen te drinken en te koop. De Hopscheppers, die het bier ontwikkeld hebben, laten 2.000 liter bijbrouwen