Vanaf 1 januari kan je een UiTPAS Kempen kopen

UiTPAS Kempen

Met de UiTPAS kan je punten verzamelen door deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten. Die punten kan je later inruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel. Je kaart is persoonlijk, levenslang geldig en bruikbaar in alle UiTPAS-gemeenten.

Daarnaast is de UiTPAS voor bepaalde groepen ook een kortingskaart waarmee ze een korting krijgen en slechts 20% moeten betalen om deel te nemen aan de vrijetijdsactiviteiten, dit is een UiTPAS met kansenstatuut.

Heb jij zin om

  • een boek te lenen bij de bibliotheek
  • naar het theater, een fijn concert of een mooi museum te gaan
  • een leuk kamp te doen
  • een avond te sporten?

Haal dan vanaf 1 januari jouw UiTPAS in huis! Een UiTPAS kost 5 euro en blijft je leven lang geldig. Voor mensen met een beperkt budget is de kaart gratis.

Bij het afhalen van jouw UiTPAS krijg je al meteen 3 punten en een welkomstvoordeel. Je kan een UiTPAS kopen vanaf januari bij de dienst cultuur en toerisme.

Je kan punten sparen alle activiteiten van cc ’t Schaliken. Je kan bovendien je punten sparen en omruilen binnen de alle twintig gemeenten van UiTPAS Kempen en bij uitbreiding in heel Vlaanderen en Brussel.

Wil je weten op welke activiteiten je punten kan sparen binnen UiTPAS Kempen? Surf dan naar www.uitpaskempen.be.

 

Vriendenpas

Opgelet: de UiTPAS vervangt de Vriendenpas niet! Deze blijft bestaan en hiermee krijg je kortingen op de basisprijs van voorstellingen.