Nieuws

lees verder
Donderse Dagen

Donderse Dagen 2019

Cultuurcentrum ’t Schaliken organiseert in juli en augustus vier beiaardconcerten en vier popconcerten. Stadsbeiaardier Koen Van Assche, Geert D'hollander en Tom Van Peer bespelen in juli de beiaard en brengt een aangename mix van licht klassieke muziek en jazz. Ook staan er deze zomer open luchtfilms op het programma.

lees verder
A Star is Born

Films in open lucht in augustus

Cultuurcentrum ’t Schaliken vertoont op de laatste twee vrijdagen van augustus een film in de openlucht. U kunt zich rustig nestelen, ergens in het Herentalse natuurschoon. Breng daarom uw eigen stoel of zetel en een deken mee. De toegang is gratis.

lees verder
Circus Marcel

Openingsfeest: feestelijke opener van het nieuwe cultuurseizoen

Op zondag 29 september organiseren we van 13.45 tot 17 uur traditiegetrouw ons Openingsfeest. Dit is de feestelijke opener van het nieuwe, culturele seizoen. Er staat muziek, circus, humor, straattheater, … op het programma. Alle locaties worden omgetoverd tot een paradijs voor kinderen.

lees verder
Baar

Uitverkochte voorstellingen in seizoen 2019-2020

Voor volgend seizoen zijn er alvast een aantal voorstellingen uitverkocht.

lees verder
Jonas Winterland

Vervanging Hannelore Bedert op 4 april 2020

Het concert van Hannelore Bedert op zaterdag 4 april 2020 wordt geannuleerd. Singer-songwriter Jonas Winterland en indiepopband The Antler King vervangen haar. Datum, uur en ticketprijzen blijven dezelfde.

lees verder

Start ticketverkoop seizoen 2019-2020: woensdag 5 juni

Vanaf woensdag 5 juni 2019 om 20 uur kunt u tickets bestellen voor volgend seizoen. Eerst start de online ticketverkoop. Vanaf dinsdag 11 juni 2019 om 9 uur kunt u ook via e-mail, telefoon of aan de balie van cc ’t Schaliken tickets bestellen.

lees verder

Voordelen Vriendenpas

Als u tickets wenst voor vier of meerdere voorstellingen, koopt u best een Vriendenpas. Dit zijn de voordelen op een rijtje.

lees verder

Cursus muziekgeschiedenis in Herentalse muziekacademie

Wilt u muziek echt begrijpen? Wilt u uw luisterplezier thuis en tijdens een concert vergroten? Dan is de cursus Muziekgeschiedenis van de Herentalse muziekacademie misschien iets voor u.

lees verder

Ambassadeurs geven tips voor seizoen 2019-2020

Voor seizoen 2019-2020 werkt cc ’t Schaliken met een aantal ambassadeurs. Dit zijn: Bart Buls (muzikant), Vincent Peters (lid beheersorgaan), Liesbeth Leysen (lid beheersorgaan) en Ingrid Peeters (lid beheersorgaan).

lees verder

Seizoensbrochure 2019-2020

Als u de laatste drie seizoenen een ticket bij cultuurcentrum ’t Schaliken kocht, ontvangt u half mei de brochure met het programma (PDF). Wilt u graag een gratis brochure ontvangen? Mail of bel dan uw gegevens door.

Het programma vindt u ook op www.schaliken.be.