Neteland zoekt opnieuw Nief muzikaal talent

(c) Adrie de Kok

Vorig jaar organiseerden de vrijetijdsdiensten van Neteland voor de eerste keer de muziekwedstrijd Nief talent. De Olense groep Last Living Souls ging toen met de juryprijs naar huis. De publieksprijs was voor de Herentalse rockgroep Louter.

Ben jij misschien ook dat Nief talent waarnaar we op zoek zijn en woon je in Herentals, Grobbendonk, Herenthout, Olen of Vorselaar? Dan is deze wedstrijd zeker iets voor jou.

 

Winnaar

De wedstrijd richt zich naar opkomend talent en staat open voor alle muziekgenres (behalve dj’s*) en leeftijden. Er wordt gezorgd voor professionele technische ondersteuning en promotie. De winnaar krijgt drie dagen opnametijd in een professionele muziekstudio in de omgeving. De winnaar van de publieksprijs mag deelnemen aan een professionele fotoshoot.

Finale

De finale van Nief talent zal worden gespeeld op zaterdag 2 april in jeugdhuis Kapao in Olen. Via live preselecties wordt per gemeente beslist wie mag spelen op deze finale. Minstens één muzikant moet wonen in de gemeente waar je deelneemt aan de preselectie. Een muzikant of muziekgroep mag slechts deelnemen aan één preselectie.

Inschrijven?

Waag je kans op eeuwige roem en schrijf je in via de vrijetijdsdienst van je gemeente. In Herentals kan je je inschrijven via dit formulier voor 1 januari 2022.

De preselectie in Vorselaar vinden plaats op 29 januari, in Olen op zaterdag 12 februari, in Herenthout op vrijdag 18 februari en in Grobbendonk en Herentals op zaterdag 19 februari.

*In 2022 zal Nief Talent zich richten op alle muzikanten met uitzonderling van de lokale dj’s. In 2023 wil Neteland dj’s in een apart traject begeleiden en wordt er een wedstrijd op maat georganiseerd.

Meer info?