Nieuws

lees verder

Concert en geleid bezoek in Art Center Hugo Voeten

Poltrock is het soloproject van David Poltrock. Op zaterdag 14 december speelt hij intieme en minimale pianostukjes maar ook donkere en sfeervolle ambient-soundscapes. We organiseren dit concert in de minimalistische maar tegelijk indrukwekkende siloruimte van het Art Center Hugo Voeten.

lees verder

Voormalige Museum Fraikin opent eenmalig de deuren

Tijdens deze unieke tentoonstelling opent het voormalige Museum Fraikin, ingericht in de Lakenhal in 1893, eenmalig de deuren. Op 21 en 22 december tussen 10 en 17 uur kunt u de indrukwekkende gotische zolder van de Lakenhal en de mysterieuze beelden van Fraikin ontdekken.

lees verder

Los del Trè op Boke Hertals

Op dinsdagmiddag 3 december speelt Los del Trè een gratis concert in onze foyer. De muziek van Los del Trè bevat rumba- en flamenco-elementen. Dit concert wordt georganiseerd in het kader van de solidariteitsactie van De Warmste Week.

lees verder

Onze acties voor De Warmste Week

Cultuurcentrum 't Schaliken zet een paar acties op het getouw voor de solidariteitsactie De Warmste Week. Op dinsdag 3 december vindt Boke For Life in de foyer plaats. Voor het gratis concert en boterhammen kunt u een kleine bijdrage geven. Ook kunt u tot en met 21 december bij voorstellingen van cc ’t Schaliken een vrije gift doen voor de vestiaire.

lees verder

Tentoonstelling Fraikin in Art Center Hugo Voeten

Voor de eerste keer werkt cc ’t Schaliken samen met Art Center Hugo Voeten. Op de bovenste verdieping van dit Herentalse Art Center kunt u werken van Charles Auguste Fraikin ontdekken.

lees verder

Neteland zoekt Nief (muzikaal) talent

Bent u een muzikant of een dj en hebt u zin in een uitdaging? Bent u van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen of Vorselaar? Dan is Nief talent iets voor u! De jeugdhuizen en cultuurdiensten van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen of Vorselaar organiseren een muziekwedstrijd op vrijdag 13 maart 2020 in het jeugdhuis van Herentals. Zij zorgen voor professionele technische ondersteuning en promotie. De winnaar krijgt drie dagen opnametijd in een professionele muziekstudio in de omgeving. 

lees verder

Adviesraden worden strategische ateliers

De stad wil naar zijn inwoners luisteren. Daarom vernieuwt ze de manier waarop burger adviezen kunnen geven aan de stad. Vanaf 2020 zal dat gebeuren via strategische ateliers. De ateliers geven zelf geen advies, maar organiseren advies onder de burgers van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Ze doen dit voor de thema’s zorg en welzijn, vrije tijd en stadsontwikkeling

lees verder
Baar

Uitverkochte voorstellingen in seizoen 2019-2020

Voor volgend seizoen zijn er alvast een aantal voorstellingen uitverkocht.

lees verder
Jonas Winterland

Vervanging Hannelore Bedert op 4 april 2020

Het concert van Hannelore Bedert op zaterdag 4 april 2020 wordt geannuleerd. Singer-songwriter Jonas Winterland en indiepopband The Antler King vervangen haar. Datum, uur en ticketprijzen blijven dezelfde.

lees verder

Voordelen Vriendenpas

Als u tickets wenst voor vier of meerdere voorstellingen, koopt u best een Vriendenpas. Dit zijn de voordelen op een rijtje.