Nieuws

lees verder

Zetelt u mee in de nieuwe cultuurraad?

Naar aanleiding van het vernieuwde stadsbestuur na de verkiezingen van oktober 2018, wordt ook de cultuurraad opnieuw samengesteld. Zowel (socio-)culturele verenigingen die hun werking hebben in Herentals als individuele Herentalse burgers met een hart voor cultuur kunnen lid worden van de cultuurraad en op deze manier hun stem laten klinken in het Heren­talse cultuurbeleid.

lees verder

Quinteto Astor Meets Brel op Boke Hertals

Quinteto Astor Meets Brel speelt een gratis concert op dinsdag 16 april in de foyer. Het concert start om 12.15 uur en u krijgt er een gratis boterham bij. De zanger van de groep wordt vervangen door niemand minder dan Patrick Riguelle.

Oude en nieuwe tango’s behoren tot het brede repertoire van Quinteto Astor. Het kwintet liet zich inspireren door grootmeesters als Astor Piazzolla en Horacio Salgán. Het is steeds op zoek naar een eigen geluid: authentiek en met respect voor de historische achtergrond, maar ook groovy met een eigen kleur.

Activiteiten

Karel
lees verder

Liesbet Slegers

20 jaar Karel

zondag 21 april 2019

lees verder

First Man

Film

dinsdag 23 april 2019

lees verder

Jens van Daele’s Burning Bridges

Nachthexen II: La Parisienne

dinsdag 23 april 2019

lees verder

Lokale Helden Herentals

Lokale Helden

vrijdag 26 april 2019

Alle voorstellingen

Alle voorstellingen

Uitgelicht

lees verder

vrijdag 26 april 2019

Op 26 april tonen we lokaal muzikaal talent

Cultuurcentrum ’t Schaliken geeft op vrijdag 26 april 2019 een podium aan lokaal muzikaal talent. Van 16.30 tot 24 uur ruilen zij hun donkere repetitielokaal in voor de schijnwerpers van het jeugdhuis van Herentals. Kom hen aanmoedigen en laat u overtuigen door de muzieksterren van morgen.

Het programma met de optredende groepen vindt u hier.