Tickets

Wanneer tickets voor seizoen 2018-2019 bestellen ?

 • Vanaf woensdag 6 juni 2018 om 23.30 uur: alleen via http://tickets.schaliken.be.
  • Als u online tickets bestelt, betaalt u onmiddellijk met uw bankkaart (geen Mastercard en Visa).
  • Bij de start van de seizoensverkoop kan het zeer druk zijn. Als het te druk wordt op onze website wordt u in een wachtrij geplaatst vooraleer u op de site kunt.
 • Vanaf dinsdag 12 juni 2018 om 9 uur: via e-mail en telefoon en aan de balie van cc ’t Schaliken met een bestelformulier
  • Aanvragen voor tickets worden in volgorde van ontvangst behandeld.
  • U kunt een bestelformulier downloaden of afhalen aan de balie.
 • Een overzicht met uitverkochte voorstellingen vindt u onder onze nieuwsberichten

Hoe tickets reserveren?

Stappenplan: hoe online tickets bestellen?

 1. Hou uw bankkaart (enkel bancontact) en uw kaartlezer of de mobiele app van uw smartphone bij de hand want u moet meteen na de reservering betalen. Betalen met Visa/MasterCard is niet mogelijk.
 2. Klik op 'bestel online tickets'.
 3. Als u voor de eerste keer online tickets bestelt, moet u zich eerst registreren. Als u al een gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u zich hiermee aanmelden.
 4. Als u een Vriendenpas wenst, klikt u op 'Vriendenpas 2018-2019' (eerst in de lijst, gesorteerd op datum). Of klik op de voorstelling waarvoor u tickets wilt. 
 5. Klik op “bestel tickets”.
 6. Duid een prijsklasse aan. Vul het aantal tickets (maximaal 8 per voorstelling) in en klik op 'ga verder'. U kunt opmerkingen toevoegen en klik dan op ‘ga verder’.
 7. Als u nog tickets voor andere voorstellingen wilt bestellen, klikt u op ‘verder winkelen’.
 8. Wanneer uw bestelling volledig is, klikt u op ‘doorgaan’.
 9. U controleert uw gegevens en nadien uw bestelling. Als de gegevens correct zijn, klikt u op ‘bestelling plaatsen’.
 10. Klik dan op ‘betaal online met Ingenico’ en u krijgt een scherm voor uw betaling via PC-banking of via uw smartphone af te handelen.
 11. U betaalt met bancontact (geen Mastercard en Visa), via de Belfius Pay Button of de mobiele app van uw smartphone. Onmiddellijke betaling is vereist, dus hou uw kaartlezer bij de hand.
 12. U krijgt een overzicht van uw bestelde tickets via e-mail.
 13. U krijgt enkele dagen later de tickets opgestuurd.

Tarieven

Voor elke voorstelling hanteert cc ’t Schaliken twee prijzen: een basistarief en een vriendenprijs. Alleen houders van een Vriendenpas van cc ’t Schaliken genieten van het laagste tarief.

Op de basisprijs zijn, buiten de vriendenprijs, enkele kortingen van toepassing voor scholen en houders van een Vrijetijdspas. Deze tarieven kunt u niet online reserveren.