Programma

Passerelle vzw

A vos souhaits & United to Forget (double bill)

Datum
donderdag 11 april 2019
Genre
Prijs
€ 13 / € 9 (Vriendenpas)
Organisator
cc de Werft - Geel

Passerelle heeft een patent om nieuwe namen een podium te geven en het publiek te verrassen met een straffe double bill, twee creaties als avondvullend programma.

Bérengère Bodin creëert de dansvoorstelling A vos souhaits. Hangt het geluk van de mens af van de behoefte of de noodzaak om tot een groep te behoren. Is de weg naar geluk gelinkt aan de verplichting om zich in te zetten voor anderen ten koste van zichzelf? Op het podium worden deze vragen gesteld en behandeld door drie dansers, drie individuen, drie parallelle enkelingen, een drieluik van getuigenissen …

Sarah Bostoen creëert United to Forget. Deze dansvoorstelling gaat over herinneren en vergeten. Hoe moeilijk is het om dingen te vergeten die u wilt vergeten, en om dingen te onthouden die u wilt onthouden. We willen onaangename dingen liefst zo snel mogelijk aan de kant schuiven, maar dat is niet zo simpel.  Loslaten is een heel proces waar je door moet. Hoe werkt dat in ons hoofd?

Credits
United to Forget: Sarah Bostoen (concept, creatie), Ralph Timmermans (muziek), Johanna Boone, Emma Depaepe, Cheyenne Preys, Viktor Skatchkoff, Nuria Tondat (dans, creatie) A vos souhaits: Bérengère Bodin (concept, creatie), Nora Coussement, Emma Poiré, Julie Vanhuysse (dans, creatie)

Foto's

  • (c) Passarelle vzwPassarelle vzw

video's