Programma

Tom Van Dyck

Het beest in u

Datum
vrijdag 05 april 2019
20:00 (geen pauze)
Wachtlijst
Genre
Prijs
€ 17 / € 14 (Vriendenpas)

Transhumaan mentor Tom Van Dyck doet al meer dan twintig jaar onderzoek naar de leef-, denk- en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt.

Het beest in u geeft u een vernieuwde kijk op de homo sapiens, met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie. Tom liet zich hierbij adviseren door zijn broer: Hans Van Dyck, professor gedragsecologie en natuurbehoud aan de UCL (Louvain-la-Neuve).

Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in Van vlees en bloed, Met man en macht en Den elfde van den elfde. Hij speelde mee in successeries als Het eiland, In de gloria, Alles kan beter, Matroesjka’s, De parelvissers, Safety First the Movie en Frits en Freddy. Dit televisieseizoen is hij te zien in De bende van Jan de Lichte en Over water.

Credits
Tom Van Dyck (tekst, spel), Hans Van Dyck (wetenschappelijk advies), Wim Helsen (coaching)

Foto's

  • (c) Stinus Van GriekenTom Van Dyck