Programma

10 jaar 't Schaliken

Programma za 23 september

Datum
zaterdag 23 september 2017
17:30 (Einde: 24:00)
Prijs
Gratis

17:30 – 23:00 Animatie
De Herentalse circusschool Locorotondo zorgt voor een circusinitiatie. Als de avond valt, brengen de vuurspuwers enkele vuuroptredens die ze combineren met verschillende circustechnieken.

In drie woonwagens is er een mobiele speelkamer met oude spelletjes, een Tattoo Studio voor jong en oud en een fotograaf die van u feestelijke foto’s neemt.

De Grote Markt baadt in een retrosfeer met een houten dansvloer, woonwagens, ligstoelen en tafeltjes. Er zijn food- en drinktrucks en u kunt er het feestbier, de Schalkse 10, drinken.

19:00 – 19:50  Beiaard & vliegende piano
Stadsbeiaardier Koen Van Assche en pianiste Elisabeth Crommelynck spelen samen een concert waarbij de piano dertig meter de hoogte in wordt getakeld.

20:00 – 20:45 Carillon Jam & dans
Voor Carillon Jam neemt beiaardier Jan Verheyen plaats aan het klavier. Op de beiaardtonen scratcht DJ Courtasock met zijn platenspelers. De vier Herentalse dansscholen, Danscenter Time-Out, Corpus Sanum, Dansschool Catchy en The Sports Studio dansen op de tonen van Carillon Jam

21:00 – 24:00 Muziek en dansinitiatie
Na de optredens is er nog meer muziek. Samen met accordeonist Joachim Gys laat dj Wim u swingen op salsa, tango, disco, … Guy Sas van Danscenter Time-Out geeft u een initiatie op de leukste discodeuntjes.

Foto's

  • Koen_Van _Assche
  • Elisabeth_Crommelynck
  • Carillon_Jam