Programma

Jan Jaap van der Wal

Schoon

Datum
vrijdag 19 januari 2018
20:00 (Einde: 21:20 / geen pauze)
Wachtlijst
Genre
Prijs
€ 17 / € 14 (Vriendenpas)
Organisator
i.s.m. Live Comedy

Schoon is de tweede show die comedian Jan Jaap van der Wal speciaal voor en in Vlaanderen maakt. De liefde tussen Jan Jaap en zijn tweede vaderland is nog niet bekoeld. Sterker nog, ze is dieper geworden.

In Schoon gaat hij verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op, in de lelijke dingen kan ook schoonheid zitten. De rafelrandjes, scherpe hoekjes en uitgewreven vlekken: ze zijn allemaal schoon. Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft het een schone avond te worden.

Twee jaar geleden viel Vlaanderen als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal en vice versa. De nieuwe Belg speelde hij in ’t Schaliken voor een uitverkochte zaal. Ook in de media was het moeilijk naast van der Wal kijken: een vaste rubriek bij opeenvolgend Café Corsari op Eén en Siska staat op op Studio Brussel, professioneel pleiter in Advocaat van de duivel en roaster bij Achter de rug. Zijn laatste wapenfeit was een indrukwekkende passage in De slimste mens ter wereld, waar hij zowel zijn verbaliteit als intelligentie kon demonstreren. Sindsdien is hij een van de wisselende panelleden in De ideale wereld.

Credits
Jan Jaap van der Wal (spel)

Foto's

  • Jan Jaap van der Wal Jan Jaap van der Wal