Programma

Theater FroeFroe en Théâtre des 4Mains

Poupette in Bruxelles

Datums
donderdag 12 oktober 2017
13:30 (duur: 60 minuten) - volzet
vrijdag 13 oktober 2017
10:00 (duur: 60 minuten) - volzet
13:30 (duur: 60 minuten) - volzet
Prijs
€ 5
Genre
(figuren)theater

“Het is allemaal niet gemakkelijk”, zegt Poupette. Ze moet naar mama op vakantie. Mama woont in Brussel, en dat is ver. Papa zet Poupette op de trein. Jean-François is de nieuwe vriend van mama en heeft drie kinderen. Ze zijn Frans. Hij haalt Poupette op aan het station, zo rond Midi. Alleen komt Poupette niet op Midi aan maar wel in Midi. Geen Jean-François te zien. Wel is er mevrouw Mans, die een groep kinderen begeleidt naar het VRT-gebouw voor de prijsuitreiking van de Koninklijke Opstelwedstrijd. Er ontbreekt nog één kindje, en dat heet Choupette ...

Theater FroeFroe werkte al samen met Théâtre des 4Mains voor AVAAR. Ze speelden samen 350 voorstellingen in Vlaamse en Franstalige zalen, kregen de Waalse Cultuurprijs en de Coup de Foudre van de pers. Nu hernemen ze deze voorstelling waar taal minder dan ooit een onderwerp is.

 

Lesmap (Word)

Doelgroep
2de, 3de en 4de leerjaar
Capaciteit
200 leerlingen
Educatie
lesmap
Credits
Jerôme Poncin, Gert Dupont, Tim Oelbrandt, Marianne Loots (spel), Marc Maillard, Marie-O Dupuis (regie), Joke Van Leeuwen (tekst), Gloria Boateng (muziek), Jonas de Wulf, Olmo Claessens, Bruno Smeyers, Ina Peeters (techiek)

Foto's

  • Theater FroeFroe en Théâtre des 4MainsTheater FroeFroe en Théâtre des 4Mains
  • Theater FroeFroe en Théâtre des 4MainsTheater FroeFroe en Théâtre des 4Mains

video's