Programma

The Infamous Roots Rielemans Family Orchestra

Datum
donderdag 30 augustus 2018
20:00
Prijs
Gratis

U houdt van rootsmuziek? Van Emmylou Harris, Bob Dylan of The Neville Brothers? Van The Broken Circle Breakdown? Dan is deze band iets voor u!

Maak kennis met de meest intrigerende familie van de laatste jaren: The Infamous Roots Rielemans Family Orchestra. Een hele mond vol, maar het is dan ook een band die bestaat uit vijf leden van de (fictieve) familie Rielemans, nakomelingen van Roots Rielemans.

Onder deze schuilnaam gaan zielsverwanten schuil met een grote liefde voor blues, americana, alt country en rootsmuziek. Kathleen Vandenhoudt en Pascale Michiels kent u van Billy en Bloomfish. Bruno Deneckere is een van de betere songschrijvers uit Vlaanderen en violist Nils De Caster speelde bij The Broken Circle Breakdown. Luis Marquez speelt op saxen en mondharmonica’s.

Hun debuut Time Of Day is een album dat vol staat met wondermooie songs. Hierbij kregen ze hulp van niemand minder dan Grammy Award-winnaar en producer Malcolm Burn.

Credits
Kathleen Vandenhoudt, Pascale Michiels (zang), Bruno Deneckere (gitaar), Nils De Caster (viool), Luis Marquez (sax, mondharmonica)

Foto's

  • (c) Marc HoflackThe Infamous Roots Rielemans Family Orchestra

video's