Programma

Véronique Flamand-Somers & Henry James + Decap-O-Chino

Donderse Dagen - Popconcert

Datum
donderdag 24 augustus 2017
20:00 (Einde 22:00 / met pauze)
Prijs
gratis

Allroundzangeres Véronique Flamand-Somers is al van kinds af gepassioneerd door soul, popmuziek en lichte jazz. Deze genres dringen ook door in de covers die ze samen met pianist Henry James brengt. Flamand-Somers nam in 2005 deel aan het VTM-programma X-Factor. Henry James is een veelzijdig muzikant die op verschillende vlakken actief is in de muziekwereld.

Tony Decap en Paul Vrindts vormen de kern van Decap-O-Chino. Decap is een pianist met veel jazz in zijn bloed. Van huis uit heeft hij de muziek meegekregen via de wereldberoemde Decap-orgels. Vrindts begon op trompet en bugel, maar bekeerde zich op zijn zestiende tot de basgitaar. Als de twee hun achtergronden mengen, komen er nummers van alle werelden tevoorschijn: Bill Withers, Toto, Stevie Wonder, Gary Moore, Bob Marley, …

 

Credits
Véronique Flamand-Somers (zang), Henry James (piano) Decap-O-Chino: Sammy Decap (zang, keyboards), Hans Rombouts, Sandra Pluys, Karin Decap (zang), Noël van den Broeck (drums), Tommy Govaerts (gitaar), Tony Decap (piano), Paul Vrindts (bas)

Foto's

  • Véronique Flamand-Somers Véronique Flamand-Somers
  • Decap-O-ChinoDecap-O-Chino