Programma

Major Tom

A David Bowie Tribute

Datum
vrijdag 22 december 2017
20:00 (Einde 21:45 / geen pauze)
Bestel tickets
Prijs
€ 17 / € 14 (Vriendenpas)

David Bowie is niet meer, maar zijn muziek leeft voort. Met een onwaarschijnlijk respect voor de man zet Major Tom zijn tanden in het allerbeste van zijn carrière. Verwacht geen zoveelste cover- of tributeband. Dit is een totaalspektakel dat u terug in de tijd katapulteert.

De gouden tijden van de jaren zeventig en tachtig herrijzen in beeld, klank en kleur. Verwacht de glamrock extravanganza van Ziggy Stardust naast de onderkoeldheid van de Thin White Duke. De vuile rock van Spiders from Mars naast de onweerstaanbare eighties-funk van Fame en Let's Dance.

Niemand beter dan Tom Hannes om de transformatie naar Bowie ondergaan. Met een akelige nauwkeurigheid doet hij de rockgod herleven. En de band? Niets dan ervaren rotten in de theater-, muziek- en filmwereld. Twee seizoenen geleden transformeerde Tom Hannes ook al in Lou Reed, die hij op ons podium gestalte gaf.

Credits
Tom Hannes (zang), Eric Engels (drums, concept), Vincent Brijs (sax), Alban Sarens (sax, keyboard), Robby Cleiren (gitaar, keyboard), Chris Cleiren (bas), Mike Engels (gitaar), Bart Palmers (keyboard), Boots Butsenzeller (percussie, keyboard), Marianne Loots (zang) en/of Kyoko Scholiers (zang) en/of Charlotte Vandermeersch (zang) en/of Fien Maris (zang)

Foto's

  • Major Tom Major Tom
  • Major Tom Major Tom

video's