Programma

Lazarus / Arsenaal en Kopergietery

Buzz

Datum
donderdag 15 november 2018
20:00 (geen pauze)
Bestel tickets
Genre
Prijs
€ 15 / € 12 (Vriendenpas)

Een jong iemand zoekt zijn weg in de wereld. Iemand die niet de nummer één wil zijn in een wereld die daardoor geobsedeerd lijkt. Iemand met een enorme fascinatie voor Buzz Aldrin, de tweede man op de maan, die er in de schaduw voor zorgde dat de maanmissie gesmeerd liep. De onzichtbare, maar onmisbare schakel in het geheel. Dat is wat hij wil zijn.

Buzz is een verhaal voor elke zoekende (jonge) mens die zich soms verloren voelt tussen al het lawaai. Deze voorstelling is een bewerking van Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?, de bejubelde debuutroman van de Noorse auteur Johan Harstad. Het boek verscheen in 2006 en verhaalt over de onzichtbaarheid en de houdbaarheid van liefde, met het landschap van de Faeröer-eilanden als surrealistisch decor.

In Buzz smelten woord, muziek en beeld mooi samen. Charlotte Vandermeersch acteert met een film van Ann-Julie Vervaeke op de achtergrond. De soundscape wordt verzorgd door Antoon Offeciers en Karen Willems.

Charlotte Vandermeersch speelde rollen in films als De premier en Loft, Belgica en Dagen zonder lief. Op televisie was ze recent te zien in #Hetisingewikkeld en het komische Wat als?. Ondertussen is ze ook artistiek lid van het collectief Lazarus.

Credits
Charlotte Vandermeersch (spel, creatie), Antoon Offeciers, Karen Willems (muziek), Ann-Julie Vervaeke (film)

Foto's

  • (c) Jeroen LosLazarus / Arsenaal en Kopergietery