Programma

Lazarus / Arsenaal en Kopergietery

Buzz

Datum
donderdag 15 november 2018
20:00 (geen pauze)
Bestel tickets
Genre
Prijs
€ 15 / € 12 (Vriendenpas)

Te midden van de overweldigende, desolate natuurpracht van de Faeröer-eilanden, wordt een jong iemand gevonden. Aangespoeld op het asfalt. 

Charlotte Vandermeersch bewerkt de bejubelde debuutroman Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? van de Noorse schrijver Johan Harstad tot een totaalbeleving in woord, muziek (van Antoon Offeciers en Karen Willems) en beeld (van Ann-Julie Vervaeke)
Het is een meeslepend verhaal over grote liefde en het verlies ervan, over groot talent en het niet gebruiken, over een grote wereld en het overzicht kwijt zijn. Een zoektocht van een jong iemand naar zichzelf en zijn plaats in de wereld.

Charlotte Vandermeersch speelde rollen in films als De premier en Loft, Belgica en Dagen zonder lief. Op televisie was ze recent te zien in #Hetisingewikkeld en het komische Wat als?. Ondertussen is ze ook artistiek lid van het collectief Lazarus.

Credits
Charlotte Vandermeersch (spel, tekstbewerking, zang), Antoon Offeciers, Karen Willems (muziek), Ann-Julie Vervaeke (film, beeld), Johan Harstad (tekst), Stef Stessel (scenografie, licht), Annelies Rasker (kostuums), Josse De Pauw en Jan Bijvoet (coaching)

Foto's

  • Sassafras De BuynKopergietery