Nieuws

lees verder

Uitverkochte voorstellingen

Voor volgend seizoen zijn er alvast een aantal voorstellingen uitverkocht:

lees verder

cc ’t Schaliken 10 jaar: feestprogramma

Cultuurcentrum ’t Schaliken bestaat in 2017 tien jaar. In ons feestweekend van 22, 23 en 24 september 2017 staan heel wat activiteiten op het programma: een cultuurquiz met liveacts, een barbecue, concerten in open lucht, straattheater, animatie, … Ook kunt u het hele weekend ons nieuwe bier proeven, dat speciaal voor deze gelegenheid wordt gebrouwen. Het feest gaat uiteraard het hele seizoen door!

lees verder

Ticketverkoop seizoen 2017-2018

De ticketverkoop voor volgend seizoen start op woensdag 7 juni 2017 om 23.30 uur. U kunt dan online tickets bestellen. Vanaf maandag 12 juni 2017 om 9 uur kunt u ook tickets bestellen via de telefoon en mail. Vanaf dinsdag 13 juni 2017 om 9 uur kan dit aan de balie of met een bestelformulier.

lees verder
Jan Leyers

Annulering Jan Leyers

Het optreden van Jan Leyers op zaterdag 7 april 2018 wordt geannuleerd. Omdat zijn nieuwe cd niet tijdig klaar geraakt, wordt heel de tournee van Jan Leyers uitgesteld tot het seizoen 2018-2019.

lees verder
SKaGeN

SKaGeN: datumwijziging

Het theatergezelschap SKaGeN laat weten dat het op donderdag 22 maart 2018 niet kan optreden. Deze datum staat dus verkeerd in de seizoensbrochure. De voorstelling Slapend rijk wordt verplaatst naar vrijdag 16 maart 2018 om 20 uur.

lees verder

Donderse Dagen 2017

Cultuurcentrum ’t Schaliken organiseert in juli en augustus vier beiaardconcerten en vier popconcerten. Tijdens de popconcerten zet Donderse Dagen lokaal talent centraal.

lees verder
Koen Van Assche

Beiaardier bij u thuis?

Deze zomer spelen beiaardiers Tom Van Peer en Koen Van Assche vier concerten. Zij bespelen de beiaard van de Lakenhal. Omdat zij voor het publiek steeds onzichtbaar zijn, willen de beiaardiers bij u thuis langskomen om zich voor te stellen.

lees verder
Poëziebus

Poëziebus stopt in Herentals

Tijdens augustus toeren 24 dichters uit Vlaanderen en Nederland met een Poëziebus rond en houden halt in een aantal Vlaamse en Nederlandse steden.

lees verder
Seizoensbrochure

Seizoensbrochure 2017-2018

Als u de laatste drie seizoenen een ticket bij cultuurcentrum ’t Schaliken heeft gekocht, ontvangt u half mei de brochure met het programma. Wilt u graag een gratis brochure ontvangen? Mail of bel dan uw gegevens door.

lees verder
't Schaliken

Nieuw telefoonnummer cc 't Schaliken

Vanaf 1 januari 2017 verandert het telefoonnummer van cc 't Schaliken naar 014-21 90 88. Dit wordt het centrale telefoonnummer voor toeristische en culturele informatie.