Nieuws

lees verder

Avant-première cd-voorstelling Origins

Tijdens het eerste aperitiefconcert van dit seizoen presenteren fluitist Toon Fret en pianiste Veronika Iltchenko hun derde cd in avant-première. Na het succes van hun vorige cd’s, namen de twee muzikanten Origins op in de Singel in Antwerpen.

lees verder

Films november

Eind november staan er weer twee filmparels op het menu. Op dinsdag 27 november vertonen we de bekroonde film Lady Bird. Op woensdagnamiddag 28 november staat The Post op het programma.

lees verder
Somebody Called Me Sebastiaan

Eerste Boke Hertals van het seizoen

Tijdens de eerste Boke Hertals van dit seizoen staat Somebody Called Me Sebastiaan op het podium. Het concert vindt plaats op dinsdag 13 november om 12.15 uur. De toegang is nog steeds gratis, en u krijgt er een gratis boterham bij.

lees verder

Kunstendag voor Kinderen met gratis workshops

Zondag 18 november is een hoogdag voor kinderen. Tijdens Kunstendag voor Kinderen kunnen ouders met hun kinderen in heel Vlaanderen kennismaken met kunst. Ook in Herentals kunt u terecht voor voorstellingen, animatie en workshops.

lees verder

Opnieuw film vanaf oktober

Vanaf oktober kunt u opnieuw in ‘t Schaliken terecht voor films. Op dinsdag 30 oktober vertonen we de filmkomedie Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Op woensdag 31 oktober staat de animatiefilm Coco op het programma.

lees verder

Voorstellingen te gast 2018-2019

Tijdens seizoen 2018-2019 staan er heel wat gastvoorstellingen op ons podium. Dit zijn activiteiten waarvoor organisatoren de schouwburg huren.

lees verder

Word jij dit najaar onze InstaQueen of InstaKing?

De coolste fotografe van het land, Vicky Bogaert, geeft tips en tricks bij smartphonefotografie. En dit gratis! Iedereen tussen 12 en 18 jaar kan meedoen.

lees verder
Stormloop

STORMloop zoekt participanten

Heeft u zin om zelf een mini-expo of event of optreden in Herentals te organiseren tijdens kunstenfestival STORMloop? Dan kunt u zich registreren via de website www.STORMLoop2019.be vanaf 30 september tot en met 31 december 2018.

lees verder

Koop een Vriendenpas en krijg één gratis voorstelling

Voor seizoen 2018-2019 kunt u nog steeds een Vriendenpas kopen. De Vriendenpas kost 10 euro, voor -26-jarigen is dit 5 euro. Voor bijna elke voorstelling krijgt u 3 euro korting. Vanaf 4 voorstellingen haalt u dus de kost van de Vriendenpas eruit.
Als u nu een Vriendenpas koopt, krijgt u er één gratis voorstelling bij.

lees verder

Uitverkochte voorstellingen seizoen 2018-2019

Voor volgend seizoen zijn er alvast enkele voorstellingen uitverkocht.