Nieuws

lees verder

Tentoonstelling Smartphonefotografie in de foyer

Vanaf nu zijn de foto’s van de deelnemers aan de workshop smartphonefotografie te bewonderen in de foyer van ’t Schaliken. Ze hebben hun eigen tentoonstellingsmuur gecreëerd. U kunt de creaties van Amin, Ali, Abdul, Nathalie, Ramin, Yane, Yana, Karlijn, Anna, Tahnée en Julie nog bekijken tot eind januari 2019.

lees verder

Films eind januari

Eind januari vertonen we weer twee filmparels. Op dinsdag 29 januari staat Darkest Hour op het programma. Op woensdag 30 januari kunt u de Vlaamse films Vele hemels boven de zevende komen bekijken. Het is de verfilming van de gelijknamige debuutroman van Griet Op de Beeck.

lees verder
Bart Moeyaert

Bart Moeyaert te gast op Boeken en Bubbels

Op 27 januari gaat journaliste Katrien Lodewyckx met actrice Els Dottermans in gesprek over de  boeken die op de een of andere manier iets betekend hebben in haar leven. Auteur Bart Moeyaert schuift bij aan op de sofa en heeft het over zijn laatste roman Tegenwoordig heet iedereen Sorry.

lees verder

Vestiaire for Life en Boke for Life

Onze acties, Boke for Life en Vestiaire for Life, hebben 825,30 euro opgebracht. Het bedrag is integraal naar het Kinderkankerfonds gestuurd. 
Bedankt voor jullie steun! De opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds, een organisatie die zich inzet voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen.

lees verder
Stormloop

STORMloop zoekt participanten

Heeft u zin om zelf een mini-expo of event of optreden in Herentals te organiseren tijdens kunstenfestival STORMloop? Dan kunt u zich registreren via de website www.STORMLoop2019.be vanaf 30 september tot en met 31 december 2018.

lees verder

Koop een Vriendenpas en krijg één gratis voorstelling

Voor seizoen 2018-2019 kunt u nog steeds een Vriendenpas kopen. De Vriendenpas kost 10 euro, voor -26-jarigen is dit 5 euro. Voor bijna elke voorstelling krijgt u 3 euro korting. Vanaf 4 voorstellingen haalt u dus de kost van de Vriendenpas eruit.
Als u nu een Vriendenpas koopt, krijgt u er één gratis voorstelling bij.

lees verder

Uitverkochte voorstellingen seizoen 2018-2019

Voor volgend seizoen zijn er alvast enkele voorstellingen uitverkocht.

lees verder

Programmatoren stellen seizoen 2018-2019 voor

Bent u benieuwd naar wat wij vinden van ons nieuwe seizoensprogramma? Onze programmatoren lichten per discipline een aantal niet te missen voorstellingen toe in dit filmpje.

lees verder

Start ticketverkoop seizoen 2018-2019

Als u tickets wilt bestellen voor volgend seizoen, dan kunt u dit vanaf woensdag 6 juni 2018 om 23.30 uur doen. Eerst start de online ticketverkoop. Vanaf dinsdag 12 juni 2018 om 9 uur kunt u ook via e-mail en telefoon en aan de balie van cc ’t Schaliken tickets bestellen.

lees verder

’t Pact zet de samenwerking verder

’t Pact is een samenwerkingsverband tussen de cultuurcentra van Mol, Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg en Turnhout. Onlangs vierden we het vijfjarige bestaan van onze samenwerking. Dit seizoen zetten we nog de grote openluchtvoorstelling Chasse Patate van Studio Orka op poten.