Nieuws

lees verder

Donderse Dagen: zomer van 2018

Cultuurcentrum ’t Schaliken organiseert in juli en augustus vier beiaardconcerten en vier popconcerten. Tijdens de popconcerten komen verschillende muziekgenres aan bod: Nederlandstalige pop met Karree Konfituur. Al & Mary zorgen voor een swingende show. Sofie La Digue brengt met haar groep jazz. En The Infamous Roots Rielemans Family Orchestra speelt rootsmuziek.

lees verder

Zomerfilm aan Toeristentoren en Golfclub Witbos

Cultuurcentrum ’t Schaliken vertoont op de laatste twee vrijdagen van augustus een film in de openlucht. U kunt zich rustig nestelen, ergens in het Herentalse natuurschoon. U mag uw eigen stoel of zetel en een deken meebrengen. De toegang is gratis.

lees verder

Geen zomerstop

Heel de zomer blijven cultuurcentrum 't Schaliken en de dienst toerisme geopend. Alleen op donderdag 2 augustus en vrijdag 3 augustus sluiten onze kantoren. Door Herentals Fietst Feest zijn wij niet toegankelijk.

lees verder

Openingsfeest 2018

Op zondag 30 september vindt er van 14 tot 17 uur traditiegetrouw het Openingsfeest plaats. Hiermee luiden we ons seizoen in met een groot feest. Er is muziek, circus, humor, straattheater, … te zien en te horen. Alle locaties worden omgetoverd tot een paradijs voor kinderen.

lees verder

Uitverkochte voorstellingen seizoen 2018-2019

Voor volgend seizoen zijn er alvast enkele voorstellingen uitverkocht: Scala op 4/10/2018 en Tom Van Dyck op 5/4/2019. Voor de andere voorstellingen zijn er nog voldoende tickets.

lees verder

Programmatoren stellen seizoen 2018-2019 voor

Bent u benieuwd naar wat wij vinden van ons nieuwe seizoensprogramma? Onze programmatoren lichten per discipline een aantal niet te missen voorstellingen toe in dit filmpje.

lees verder

Seizoen 2018-2019

Dit cultureel seizoen loopt op zijn laatste benen, maar u kunt al uitkijken uit naar seizoen 2018-2019. Cultuurcentrum ’t Schaliken heeft een programma vol humor, theater, muziek, literatuur, ... samengesteld.

lees verder

Start ticketverkoop seizoen 2018-2019

Als u tickets wilt bestellen voor volgend seizoen, dan kunt u dit vanaf woensdag 6 juni 2018 om 23.30 uur doen. Eerst start de online ticketverkoop. Vanaf dinsdag 12 juni 2018 om 9 uur kunt u ook via e-mail en telefoon en aan de balie van cc ’t Schaliken tickets bestellen.

lees verder

Uw privacy

Cultuurcentrum ’t Schaliken respecteert uw privacy en neemt de nodige voorzorgen om uw gegevens te beschermen.  In het kader van de Europese privacyregels hebben ‘t Schaliken en de stad Herentals een privacyverklaring opgemaakt.

lees verder

’t Pact zet de samenwerking verder

’t Pact is een samenwerkingsverband tussen de cultuurcentra van Mol, Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg en Turnhout. Onlangs vierden we het vijfjarige bestaan van onze samenwerking. Dit seizoen zetten we nog de grote openluchtvoorstelling Chasse Patate van Studio Orka op poten.