Nieuws

lees verder

Croque Manouche op Boke Hertals

Croque Manouche speelt een gratis concert op dinsdag 18 december in de foyer. Het concert start om 12.15 uur en u krijgt er een gratis boterham bij. Croque Manouche brengt eigen composities en arrangementen van nummers van Django Reinhardt en Duke Ellington. De muzikanten zoeken hun eigen stem binnen het gipsyjazzgenre.

lees verder

Vestiaire for Life en Boke for Life

Cultuurcentrum 't Schaliken zet een paar acties op het getouw voor de solidariteitsactie Music For Life. Op dinsdag 18 december vindt Boke For Life in de foyer. Voor het gratis concert en boterhammen kunt u een kleine bijdrage geven.

Ook mag u tot en met 21 december een vrije gift doen voor de gratis vestiaire. De opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds, een organisatie die zich inzet voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen.

lees verder

Films in de kerstvakantie

In de kerstvakantie kunt u met de kinderen naar de film in cc ’t Schaliken. Op woensdagnamiddag 2 januari vertonen we Molly Monster. Dit is een vrolijke, muzikale animatiefilm uit Zwitserland, Zweden en Duitsland. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom voor deze Nederlandstalige versie van de film.

Ook op woensdag staat ’s avonds Isle of Dogs van regisseur Wes Anderson geprogrammeerd. Deze aangename animatiefilm met een donker randje won in Berlijn de Zilveren Beer voor Beste Regisseur. Cc 't Schaliken vertoont de Engelstalige versie met Nederlandstalige ondertiteling.

lees verder

Word jij dit najaar onze InstaQueen of InstaKing?

De coolste fotografe van het land, Vicky Bogaert, geeft tips en tricks bij smartphonefotografie. En dit gratis! Iedereen tussen 12 en 18 jaar kan meedoen.

lees verder
Stormloop

STORMloop zoekt participanten

Heeft u zin om zelf een mini-expo of event of optreden in Herentals te organiseren tijdens kunstenfestival STORMloop? Dan kunt u zich registreren via de website www.STORMLoop2019.be vanaf 30 september tot en met 31 december 2018.

lees verder

Koop een Vriendenpas en krijg één gratis voorstelling

Voor seizoen 2018-2019 kunt u nog steeds een Vriendenpas kopen. De Vriendenpas kost 10 euro, voor -26-jarigen is dit 5 euro. Voor bijna elke voorstelling krijgt u 3 euro korting. Vanaf 4 voorstellingen haalt u dus de kost van de Vriendenpas eruit.
Als u nu een Vriendenpas koopt, krijgt u er één gratis voorstelling bij.

lees verder

Uitverkochte voorstellingen seizoen 2018-2019

Voor volgend seizoen zijn er alvast enkele voorstellingen uitverkocht.

lees verder

Programmatoren stellen seizoen 2018-2019 voor

Bent u benieuwd naar wat wij vinden van ons nieuwe seizoensprogramma? Onze programmatoren lichten per discipline een aantal niet te missen voorstellingen toe in dit filmpje.

lees verder

Start ticketverkoop seizoen 2018-2019

Als u tickets wilt bestellen voor volgend seizoen, dan kunt u dit vanaf woensdag 6 juni 2018 om 23.30 uur doen. Eerst start de online ticketverkoop. Vanaf dinsdag 12 juni 2018 om 9 uur kunt u ook via e-mail en telefoon en aan de balie van cc ’t Schaliken tickets bestellen.

lees verder

’t Pact zet de samenwerking verder

’t Pact is een samenwerkingsverband tussen de cultuurcentra van Mol, Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg en Turnhout. Onlangs vierden we het vijfjarige bestaan van onze samenwerking. Dit seizoen zetten we nog de grote openluchtvoorstelling Chasse Patate van Studio Orka op poten.